Primadonnák az EKF napon

 
 
Primadonnák előadással örvendeztette meg a Győri Nemzeti Színház társulata az EKF nap résztvevőit június 10-én. Az egész napos ingyenes programsorozat fináléjára, a Simon Kornél rendezésében színpadra állított bohózatra megtelt a Széchenyi tér.

Az EKF napot azért hozta létre Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata, hogy a közönség még jobban megismerhesse a város kulturális intézményeit. A délelőttől estig tartó nyílt nap programjában az érdeklődők betekinthettek több intézmény kulisszái mögé, információs standokon ismerkedhettek a programokkal, jegyet vásárolhattak a rendezvényekre, valamint egész nap ingyenes koncerteket hallgathattak és előadásokat láthattak.
A pályázat előkészületi szakaszban van, december 20-ig kell majd beadni a minisztériumhoz. Ha sikerrel járunk, 2023-ban lehet Győr Európa Kulturális Fővárosa.
2017. június 13.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Próbajáték - brácsa
  A Győri Nemzeti Színház Zenekara próbajátékot hirdet brácsa tutti állásra. A meghallgatás 2017. szeptember 26-án délelőtt 11.00 órakor lesz a Győri Nemzeti Színházban.
  2017. augusztus 03. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Országos Színházi Évadnyitó Gála
  Győrben indul a 2017/2018-as színházi szezon. Az ország összes színházának új évada itt nálunk veszi kezdetét 2017. szeptember 8-án. Ezen a napon vendégül látjuk a magyar színházi szakma kiválóságait, zenés…
  2017. július 27. TOVÁBB OLVASOM