Primadonnák az EKF napon

 
 
Primadonnák előadással örvendeztette meg a Győri Nemzeti Színház társulata az EKF nap résztvevőit június 10-én. Az egész napos ingyenes programsorozat fináléjára, a Simon Kornél rendezésében színpadra állított bohózatra megtelt a Széchenyi tér.

Az EKF napot azért hozta létre Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata, hogy a közönség még jobban megismerhesse a város kulturális intézményeit. A délelőttől estig tartó nyílt nap programjában az érdeklődők betekinthettek több intézmény kulisszái mögé, információs standokon ismerkedhettek a programokkal, jegyet vásárolhattak a rendezvényekre, valamint egész nap ingyenes koncerteket hallgathattak és előadásokat láthattak.
A pályázat előkészületi szakaszban van, december 20-ig kell majd beadni a minisztériumhoz. Ha sikerrel járunk, 2023-ban lehet Győr Európa Kulturális Fővárosa.
2017. június 13.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  3. Kortársasjáték
  A Győri Nemzeti Színház idén is megrendezi drámaíró versenyét, a Kortársasjátékot. A meghívott szerzők alig egy nap leforgása alatt írják meg színpadi műveiket, melyeket három csoportra osztva 18 színész ad…
  2017. október 11. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Doktor Zsivágó a legjobb vidéki musical
  A Viva la Musical! internetes portál kihirdette a 2017-es Arany Kotta Díj nyerteseit. A Győri Nemzeti Színház Doktor Zsivágója lett a legjobb új vidéki musicalprodukció.
  2017. október 02. TOVÁBB OLVASOM