Primadonnák az EKF napon

 
 
Primadonnák előadással örvendeztette meg a Győri Nemzeti Színház társulata az EKF nap résztvevőit június 10-én. Az egész napos ingyenes programsorozat fináléjára, a Simon Kornél rendezésében színpadra állított bohózatra megtelt a Széchenyi tér.

Az EKF napot azért hozta létre Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata, hogy a közönség még jobban megismerhesse a város kulturális intézményeit. A délelőttől estig tartó nyílt nap programjában az érdeklődők betekinthettek több intézmény kulisszái mögé, információs standokon ismerkedhettek a programokkal, jegyet vásárolhattak a rendezvényekre, valamint egész nap ingyenes koncerteket hallgathattak és előadásokat láthattak.
A pályázat előkészületi szakaszban van, december 20-ig kell majd beadni a minisztériumhoz. Ha sikerrel járunk, 2023-ban lehet Győr Európa Kulturális Fővárosa.
2017. június 13.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Medveczky Ádám kitüntetést kapott
  Medveczky Ádámnak Magyarország köztársasági elnöke nemzeti ünnepünk alkalmából a Magyar Érdemrend középkeresztje polgári tagozata kitüntetést adományozta.
  2018. március 20. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Meghalt Áts Gyula
  Hosszan tartó súlyos betegség után, 78 éves korában meghalt Áts Gyula, Jászai Mari-díjas színész, a Győri Nemzeti Színház Örökös Tagja.
  2018. március 15. TOVÁBB OLVASOM