Primadonnák az EKF napon

 
 
Primadonnák előadással örvendeztette meg a Győri Nemzeti Színház társulata az EKF nap résztvevőit június 10-én. Az egész napos ingyenes programsorozat fináléjára, a Simon Kornél rendezésében színpadra állított bohózatra megtelt a Széchenyi tér.

Az EKF napot azért hozta létre Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata, hogy a közönség még jobban megismerhesse a város kulturális intézményeit. A délelőttől estig tartó nyílt nap programjában az érdeklődők betekinthettek több intézmény kulisszái mögé, információs standokon ismerkedhettek a programokkal, jegyet vásárolhattak a rendezvényekre, valamint egész nap ingyenes koncerteket hallgathattak és előadásokat láthattak.
A pályázat előkészületi szakaszban van, december 20-ig kell majd beadni a minisztériumhoz. Ha sikerrel járunk, 2023-ban lehet Győr Európa Kulturális Fővárosa.
2017. június 13.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Ismét POSZTolunk
  A Győri Nemzeti Színház ismét meghívást kapott a 18. Pécsi Országos Színházi Találkozóra. A POSZT OFF programjában sikeresen szerepelt Simon Kornél több rendezése. A 4x100 és a Primadonnák után idén…
  2018. június 08. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Nyári nyitva tartás 2018.
  A színház jegypénztárának és szervezési osztályának nyári nyitva tartási rendje június 5-től június 29-ig a következő: hétfőtől péntekig 09.00 - 17.00 között.
  2018. június 05. TOVÁBB OLVASOM