A POSZT-on is sikert aratott a Primadonnák

 
 
A Győri Nemzeti Színház egyik legsikeresebb produkciója a Primadonnák. Ken Ludwig bohózatát saját teátrumunkban teltházak és a közönség szűnni nem akaró ovációja kíséri. A habkönnyű komédia, a kacagtató szituációk sorozata, a színészek parádés játéka és a rögtönzések „hazai pályán” minden alkalommal méltán aratnak sikert, de arra a kérdésre, hogy egy új, „idegen” közönség számára is önfeledt szórakozást nyújt-e az előadás, - arra Pécsett az idei POSZT-on kaptunk választ (újra).

A darabbal az off-programban június 13-án, 19.00 órakor a Kodály-központban találkozhatott a fesztivál közönsége. A zsúfolásig megtelt hangversenyterem apraja-nagyja jól szórakozott, bizonyítva azt, hogy egy produkció nem csak a saját közegében és közönsége előtt sikeres, - feltéve, ha a benne játszók élvezik a játékot, ha az előadás feszes és lendületes.
Szerencsére így volt ez most is a „nyári ráadásokban”. Mind az EKF-napon Győrben, majd azt követően Pécsett is a darab 113. előadásán jól szórakoztak a nézők.
2017. június 14.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Ismét POSZTolunk
  A Győri Nemzeti Színház ismét meghívást kapott a 18. Pécsi Országos Színházi Találkozóra. A POSZT OFF programjában sikeresen szerepelt Simon Kornél több rendezése. A 4x100 és a Primadonnák után idén…
  2018. június 08. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Nyári nyitva tartás 2018.
  A színház jegypénztárának és szervezési osztályának nyári nyitva tartási rendje június 5-től június 29-ig a következő: hétfőtől péntekig 09.00 - 17.00 között.
  2018. június 05. TOVÁBB OLVASOM