A POSZT-on is sikert aratott a Primadonnák

 
 
A Győri Nemzeti Színház egyik legsikeresebb produkciója a Primadonnák. Ken Ludwig bohózatát saját teátrumunkban teltházak és a közönség szűnni nem akaró ovációja kíséri. A habkönnyű komédia, a kacagtató szituációk sorozata, a színészek parádés játéka és a rögtönzések „hazai pályán” minden alkalommal méltán aratnak sikert, de arra a kérdésre, hogy egy új, „idegen” közönség számára is önfeledt szórakozást nyújt-e az előadás, - arra Pécsett az idei POSZT-on kaptunk választ (újra).

A darabbal az off-programban június 13-án, 19.00 órakor a Kodály-központban találkozhatott a fesztivál közönsége. A zsúfolásig megtelt hangversenyterem apraja-nagyja jól szórakozott, bizonyítva azt, hogy egy produkció nem csak a saját közegében és közönsége előtt sikeres, - feltéve, ha a benne játszók élvezik a játékot, ha az előadás feszes és lendületes.
Szerencsére így volt ez most is a „nyári ráadásokban”. Mind az EKF-napon Győrben, majd azt követően Pécsett is a darab 113. előadásán jól szórakoztak a nézők.
2017. június 14.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Medveczky Ádám kitüntetést kapott
  Medveczky Ádámnak Magyarország köztársasági elnöke nemzeti ünnepünk alkalmából a Magyar Érdemrend középkeresztje polgári tagozata kitüntetést adományozta.
  2018. március 20. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Meghalt Áts Gyula
  Hosszan tartó súlyos betegség után, 78 éves korában meghalt Áts Gyula, Jászai Mari-díjas színész, a Győri Nemzeti Színház Örökös Tagja.
  2018. március 15. TOVÁBB OLVASOM