Országos Színházi Évadnyitó Gála

 
 
Győrben indul a 2017/2018-as színházi szezon. Az ország összes színházának új évada itt nálunk veszi kezdetét 2017. szeptember 8-án. Ezen a napon vendégül látjuk a magyar színházi szakma kiválóságait, zenés gálaműsorban megmutatjuk az országnak büszkeségeinket.

Délután 17.00 órakor az elmúlt évek zenés produkcióiból összeállított, vendégművészek előadásával is tarkított válogatással, ünnepélyes ceremóniával nyílik a 2017/2018-as évad.

A programról:
Részletek a Győri Nemzeti Színház nagysikerű musical, opera és operett előadásaiból a Győri Nemzeti Színház nagyzenekarának kíséretével, a műsorban fellép a Győri Balett is.

G. Bizet: Carmen - szólót énekel Lázin Beatrix, közreműködik a Győri Nemzeti Színház tánckara
Tim Rice - Andrew Lloyd Webber: Jézus Krisztus szupersztár, a Gethsemane dalt Szomor György énekli
Weller - Korie - Powers - Simon: Doktor Zsivágójából duettet ad elő Kisfaludy Zsófia és Nagy Balázs, valamint a színház ensemle csapata a táncakarral kiegészülve (Godsend)
Győri Balett: Lírikus románc (Részlet a Romance című előadásból) zene: Kodály Zoltán, koreográfus: Velekei László Harangozó-díjas, táncolják: Matuza Adrienn és Jekli Zoltán
Verdi: Traviata - Bede-Fazekas Csaba Germont György áriáját énekli
Ábrahám- Löhner-Beda -Grünwald: Bál a a Savoyban, Musztafa belépőjét előadja Járai Máté és a tánckar
Bolba-Szente-Galambos: Csoportterápia, az Utálom a musicaleket című dalt énekli Fejszés Attila
Tim Rice - Andrew Lloyd Webber: Jézus Krisztus szupersztár - Hozsanna Szomor Györggyel, a színház ensemble-jával, kórusunkkal és a tánckarral
Andersson-Ulvaeus-Rice: Sakk - a Himnuszt előadja Nagy Balázs és a színház kórusa

A fenti felsorolás nem teljes, további meglepetések várhatóak, többek között a Kaszás Attila versmondó verseny győztesének szavalata is a műsorban. 

Műsorvezető és háziasszony: Andor Éva
A Gála rendezője: Forgács Péter

Jegyek az Országos Színházi Évadnyitó Gálára korlátozott számban még kaphatóak.

JEGYVÁSÁRLÁS:  ITT2017. július 27.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Próbajáték - brácsa
  A Győri Nemzeti Színház Zenekara próbajátékot hirdet brácsa tutti állásra. A meghallgatás 2017. szeptember 26-án délelőtt 11.00 órakor lesz a Győri Nemzeti Színházban.
  2017. augusztus 03. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Országos Színházi Évadnyitó Gála
  Győrben indul a 2017/2018-as színházi szezon. Az ország összes színházának új évada itt nálunk veszi kezdetét 2017. szeptember 8-án. Ezen a napon vendégül látjuk a magyar színházi szakma kiválóságait, zenés…
  2017. július 27. TOVÁBB OLVASOM