3 dimenziós túrák a színházban

 
 
Megújult honlapunk egyik izgalmas újdonsága a háromdimenziós panoráma túra, mely bemutatja a nézők számára a nagyszínházat a nézőtér különböző pontjairól, valamint segítséget jelenthet a Győri Nemzeti Színházba vendégként érkező alkotóknak.

Mennyivel könnyebb úgy dönteni, ha színházjegy vásárlása előtt az Interneten meg tudjuk nézni, hogy mit láthatunk az általunk választott székből! A 2014 óta működő győri VisualFoto csapata olyan segítséget ajánlott a Győri Nemzeti Színház nézői számára, ami megkönnyíti az otthonról történő jegyvásárlást és élménnyé teszi a vásárlási folyamatot. 
A rendezvények, termékek fotózásával, kiadványok és portrék készítésével, valamint tanácsadással is foglalkozó fiatal cég, a VisualFoto fő profilja a panoráma fotózás és panoráma túrák készítése. A panoráma túra az egyik leglátványosabb térbemutatási technológia a világhálón, amely korszerű, interaktív módon és valósághűen képes bemutatni a tereket. Alapját a helyiségekről készült gömbpanoráma fotók alkotják, amelyeket az egér segítségével 360°-ban, a tér minden irányába körbeforgathatunk. A technológia komplex, interaktív, segítségével a nézőtér három szektorának három-három perspektívájából (jobb, közép, bal) tekinthetünk rá a színpadra. Ezt a lehetőséget a Jegyek menüponton belül a nézőtér almenünél próbálhatják ki oldalunk látogatói.
Egy másik túra  pedig a színpad „bejárásával” a tervezők, vendégrendezők munkáját segíti. Ezt a gömbpanorámát is megnézheti minden érdeklődő a Színház menüpont alatt a Színpad 3D almenüre kattintva.
A Győri Nemzeti Színház köszönetét fejezi ki a Visual Foto csapatnak, hogy ezt a technikai újdonságot elkészítették számunkra és egyben jó szívvel ajánljuk Németh Tamás és Németh Balázs szakértelmét hasonló jellegű helyszín népszerűsítő munkákhoz!
A VisuaFoto csapat elérhetőségei: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  +36-20/824-8006  www.visualfoto.hu
2015. november 30.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus