Helyettesítés a Háry János előadásban

 
 

Bede-Fazekas Csaba művész úr betegsége miatt helyettesítésre van szükség a Háry János daljáték február 6-i premier előadásán. Marci bácsi szerepét ideiglenesen Németh Gábor, a Magyar Állami Operaház magánénekese játssza.

Bede-Fazekas Csabát január végén hasi fájdalmakkal kórházba szállították, a művész úrnál a vizsgálatok során epehólyag-gyulladást diagnosztizáltak. Pár napig tartó megfigyelés után szakorvosai úgy döntöttek, hogy az epehólyagot el kell távolítani - ekkor vált egyértelművé, hogy a művész úr a Háry János előadás premierjén nem fog tudni színpadra állni. A műtét szerencsére sikeres volt, a teljes felépülés azonban heteket fog igénybe venni.


Kérjük, velünk együtt kívánjanak a művész úrnak mihamarabbi és teljes felépülést!

Egyben köszönjük szépen az Állami Operaház magánénekesének, Németh Gábornak, hogy segítségével hozzájárul a Háry János előadás sikeréhez!

Németh Gábor 1948-ban született Kapuváron. Tanulmányait a Zeneakadémián végezte. 1972-ben debütált az Operaházban a Rigoletto Marullójaként. Repertoárjához a lírai bariton-szerepek tartoznak. Sikeres dalénekes.

2016. január 27.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus