Primadonnák a Humorfesztiválon

 
 
A győri Primadonnák előadás nyitotta meg a a 4. Thália Humorfesztivál programját Budapesten, február 24-én. A produkció teljes telt házat vonzott a Nagymező utcai színházba, majd elsöprő közönségsikert aratott.

A versenyprogramban elsőként bemutatkozó győri társulatot hamar keblére ölelte a fővárosi közönség, a darabot végig kísérte a nevetés és a taps, ahogy egy bohózatnál ennek lennie is kell. Simon Kornél, rendező és Lantos Anikó fesztiváligazgató egyöntetű sikerként értékelte az előadást a produkciót követően. Lantos Anikó kiemelte, hogy számára az a legfontosabb, a meghívott közönség jól érezze magát, és nagyon örül, hogy ezen az estén ez tökéletesen megvalósult.
A Thália Humorfesztivál további nagyszínpadi előadásai – a vendéglátó Thália Színház saját előadásnak kivételével – mind vidékről érkeznek, a stúdiószínpadi előadások ugyanakkor jellemzően budapesti produkciók. Az előadásokat a hagyományoknak megfelelően öttagú zsűri értékeli, amelynek tagja Nagy Katalin a Vasárnapi Újság felelős szerkesztője, Farkas Anita a Magyar Demokrata kulturális újságírója, Fekete Péter miniszteri biztos, a Magyar Cirkusz és Varieté Nonprofit Kft. (MACIVA) ügyvezető igazgatója, Stumpf András újságíró, publicista, a Mandiner főmunkatársa és Czagány Judit német szakos tanár, közönségzsűri tag.
A Humorfesztiválról további részeteket olvashatnak   itt.
A Győri Nemzeti Színház társulata izgatottan várja, kik lesznek a fesztivál díjazottai.
2016. február 25.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus