Bérletek 2015/2016

 
 

Május 5-én megkezdődik a Győri Nemzeti Színház következő, 2015/2016-os évadára szóló bérleteinek értékesítése, jó hír, hogy a bérletek árán nem emeltünk. Az első szakaszban az idei évadban érvényes bérletek hosszabbítására, vagyis a már megszokott helyek (újra)vásárlására van lehetőség. Június 5-ig tudják bérleteseink régi helyüket biztosítani.

Aki ebben az időszakban megvásárolja, vagy kifizeti bérletnek első részletét, az már biztos lehet benne, hogy 2015/2016-ban is kedvenc foteljéből láthatja az előadásokat. A hosszabbítási időszakban a bérletek foglalására is van lehetőség.
Június 9-től várjuk azokat a kedves nézőket, akik új bérleteseink lesznek, illetve ettől a naptól tudhatják meg új helyüket azok, akik a hosszabbítási időszakban változtatást kértek. Június 8-án, hétfőn a szervezési osztály kollégái egész nap az új helyek elosztásán dolgoznak majd. 
Lehetőséget kínálunk a bérletek részletfizetéses vásárlására is, ezt a kedvezményt július 3-ig választhatják nézőink. A bérletvásárlási időszak második fele augusztus 25-én indul, ekkor a megmaradt helyeket lehet vásárolni a bérletek árának teljes összegét fizetve. Természetesen a törzsvásárlói kedvezmények ekkor is érvényesek lesznek, tehát, akinek van bérlete a mostani évadra, annak jár a kedvezmény a következő évadra.
Ha már megvásárolták bérletüket a következő színházi évadra, csupán a műsort kell majd figyelni, illetve ügyelni arra, hogy a részletre vásárolt bérletek fizetési határideje 2015. november 30. 
Óriási siker volt a tavalyi évben bevezetett Vill-Korr Sulibérlet, több mint kétszer annyi igényt regisztráltunk, mint amennyi bérletet ki tudtunk adni. Idén kicsit szigorítanunk kell, általános iskola 2- 8. osztályosokig adunk csak ki bérletet. (7-13 évesek)
Sulibérletek esetében foglalást 2 hétre tudunk biztosítani, vagyis a bérletek árát a foglalástól számított 2 héten belül egy összegben kell fizetni.
Bérletek vásárlása, foglalása május 5-től a szervezési osztály nyitva tartási idejében lehetséges. Szeretettel várunk minden régi és új bérletest hétfőtől péntekig 09.00-17.00 óráig.
Szeptember 10-én, nyílt napunkon kedvezményes áron vásárolhatnak bérletet a 2015/2016-os évadra!

Felhasználható utalványok, fizetőeszközök itt!


alt

2015. máj. 04.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény
  A Győri Nemzeti Színház árverés útján értékesítésre kínálja 2008-as Fiat Ducato autóbuszát. A jármű adásvételi szerződéssel kerül elidegenítésre. A vételár kikiáltási ára nettó 4.500.000,- Ft, mely az árverés eredményeképpen változhat. 
  2021. február 19. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM