Ne utaljon!

 
 
Kérjük kedves nézőinket, hogy a szervezési osztályunk nyári szünetének időszakában a Győri Nemzeti Színház bankszámlájára ne indítsanak el pénzutalásokat! Ezeket augusztus 25-ig nem áll módunkban fogadni.

A szervezési osztály augusztus 25-től a megszokott nyitva tartási rend szerint várja önöket minden hétköznap 09.00-17.00-ig.
Színházjegyek a nyár folyamán on-line vásárolhatóak, látogassanak el oldalunkra, ahol a készlet erejéig Portugál, Jézus Krisztus szupersztár és Mágnás Miska előadásainkra válthatnak jegyet.

Szép nyarat kívánunk önöknek!


alt


2015. július 10.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény - VISSZAVONVA
  A GYŐRI NEMZETI SZÍNHÁZ a 2021. március 16-ra meghirdetett – az intézmény tulajdonában lévő Fiat Ducato autóbusz eladására vonatkozó – árverési hirdetményt a 104/2021. (III.5.) Korm. rendeletre hivatkozva visszavonja. A…
  2021. március 08.
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM