Margitszigeti Jézus sikerek

 
 
Két forró nyári esten is sikert aratott a Győri Nemzeti Színház Jézus Krisztus szupersztár előadása a budapesti Margitszigeten.

Andrew Lloyd Webber Jézus Krisztus szupersztárját Forgács Péter rendezésében a Margitszigeti Szabadtéri Színpad megújult kulisszái közt láthatták a nézők július 17-én és 19-én, mindkét napon telt házzal a győri művészek előadásában.
Szeptemberben ismét a győri nagyszínpadon látható majd a világ talán legismertebb musicalje, jegyek már kaphatók a szeptember 13-i 15.00 órakor kezdődő előadásra, akár egy kattintással itt!
2015. július 20.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Szilveszterezzen a Győri Nemzeti Színházzal!
  Az idei év utolsó estéjén a Győr+ TV rendhagyó, szilveszteri adással jelentkezik. Először állított össze olyan helyi, győri színezetű, zenés, humoros műsorfolyamot, amely mindenki számára tartalmas szórakozást és kikapcsolódást nyújt. Az…
  2020. december 31. TOVÁBB OLVASOM