Elindultunk

 
 
Nyári szünet után újra indult a munka a színházban, így a szervezési osztály is várja már a nézőket. Megkezdődött a "Vigyen minket nyaralni!" játékon nyert Csoporttterápia szuperjegyek osztása, melyek a szeptember 10-i nyílt napon rendezett esti, nagyszínpados előadásra szólnak.

Augusztus 25-től lehet bérletet vásárolni, a korábban félretett helyeket szeptember 7-ig van lehetőség kifizetni. A bérletezés jelenlegi szakaszában részletfizetést már nem tudunk biztosítani.

Szeptember 3-án reggel 09.00 órától lehet jelentkezni az 1 nap a kulisszák mögött VI. regisztrációköteles programjaira. (Kulisszajárások, Balettgyakorlat, Színpadtechnikai bemutató, Egressy Zoltán: Lila csík, fehér csík - könyvbemutató, Kripli-show Járai Mátéval, Az epizódkirály - Szilágyi István portréfilm) ezekről tájékozódhatnak a szervezési osztályon. Minden regisztráció ingyenes.

2015. augusztus 27.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Szilveszterezzen a Győri Nemzeti Színházzal!
  Az idei év utolsó estéjén a Győr+ TV rendhagyó, szilveszteri adással jelentkezik. Először állított össze olyan helyi, győri színezetű, zenés, humoros műsorfolyamot, amely mindenki számára tartalmas szórakozást és kikapcsolódást nyújt. Az…
  2020. december 31. TOVÁBB OLVASOM