Meghallgatás gyerekeknek - A muzsika hangja

 
 

A Győri Nemzeti Színház meghallgatást hirdet A muzsika hangja című musical gyerekszerepeire. 6-14 éves lányok és fiúk jelentkezését várjuk biztos énektudással, nagy szereplési kedvvel.

Fontos, hogy a jelentkezők tudják vállalni a 2 hónapos próbaidőszak feladatait délelőtti és esti időpontokban, majd az esti előadásokat az évad folyamán. A gyerekek iskolája részéről szükséges írásbeli engedély bemutatása.

A meghallgatás 2 fordulós lesz.
Első forduló: szeptember 25. péntek 11.00, helyszín: Próbaterem
Második forduló: októbert 4. vasárnap 11.00, helyszín:Próbaterem
Győri Nemzeti Színház Czuczor Gergely u. 7.

További információ kérhető a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailen.

2015. szeptember 09.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény - VISSZAVONVA
  A GYŐRI NEMZETI SZÍNHÁZ a 2021. március 16-ra meghirdetett – az intézmény tulajdonában lévő Fiat Ducato autóbusz eladására vonatkozó – árverési hirdetményt a 104/2021. (III.5.) Korm. rendeletre hivatkozva visszavonja. A…
  2021. március 08.
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM