Jegyek októberi bérletes előadásokra

 
 
Megkezdtük a jegyértékesítést októberi előadásainkra. Jegypénztárunkban már vásárolhatnak jegyet bérletes és bérletszünetes előadásainkra egyaránt. Online felületünkön a bérletezési időszak végéig, mely előreláthatólag október utolsó napjaiban zárul, csak a bérletszünetes előadásokra lehet jegyet váltani.

Az internetes értékesítésben jelenleg nem elérhető előadásainkkal kapcsolatosan, kérjük keresse szervezési osztályunk kollégáit hétköznapokon 09.00-17.00 óráig! Személyesen, telefonon vagy e-mailben lehetőség van jegyek előjegyzésére, melyeket 2 hétig tudunk foglalásban tartani.
Telefon: +36-96/314-800
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
2015. szeptember 23.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény
  A Győri Nemzeti Színház árverés útján értékesítésre kínálja 2008-as Fiat Ducato autóbuszát. A jármű adásvételi szerződéssel kerül elidegenítésre. A vételár kikiáltási ára nettó 4.500.000,- Ft, mely az árverés eredményeképpen változhat. 
  2021. február 19. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM