Sashalmi Ágnes segített volna...

 
 
Büszkék vagyunk Sashalmi Ágnes énekkaros kolléganőnkre, aki egy váratlan utcai kísérletben bizonyította rátermettségét. A Kisalföld napilap tesztjében két cukorbeteget kértek meg, hogy az utcán tegyenek úgy, mintha rosszul lennének. Sashalmi Ágnes azonnal cselekedett, segítségét kínálta a kísérletben részt vevő Varga Lászlónénak.

A kísérletben négy esetből három esetben odamentek a járókelők a cukorbeteg emberhez és segítséget ajánlottak. "Marika a sétálóutcán, egy étterem teraszával szemben tett úgy, mint mikor leesik a vércukorszintje. Az ebédelők közül senki sem sietett hozzá, de húsz másodperc elteltével megállt mellette az arra járó Sashalmi Ágnes. "Persze tart attól az ember, hogy egy részeget szólít meg, de egy idősebb nő esetében erre nem gondoltam. Inkább kérdezzem meg feleslegesen, de ne legyen baja." - mondta Ági a Kisalföldnek. 
A napilap akciójával arra hívja fel a figyelmet, mennyire fontos odafigyelni egymásra. Akár életet is menthetünk. Énekkarosunk jól vizsgázott emberségből, éberségből. Büszkék vagyunk rá.
2015. október 05.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény
  A Győri Nemzeti Színház árverés útján értékesítésre kínálja 2008-as Fiat Ducato autóbuszát. A jármű adásvételi szerződéssel kerül elidegenítésre. A vételár kikiáltási ára nettó 4.500.000,- Ft, mely az árverés eredményeképpen változhat. 
  2021. február 19. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM