Elmarad a Jézus Krisztus szupersztár

 
 
Elmarad a Jézus Krisztus szupersztár október 18-i 19.00 órára tervezett előadása technikai okból. A jegyek a délután 15.00 órakor kezdődő előadásra cserélhetőek, vagy a vásárlás helyén visszaválthatóak.

A megváltott jegyek átcserélhetők kizárólag a színház pénztárában 2015. október 18-ig!
Amennyiben on-line vásárolt jegy visszaváltását szeretné, akkor visszaváltási kérelemmel élhet az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen 2015. október 18-ig. Utalvánnyal, SZÉP kártyával, illetve OTP Cafeteria kártyával vásárolt jegyek árát visszaadni nem tudjuk, ezeket a jegyeket a délutáni Jézus Krisztus szupersztár előadásra van módunk cserélni.
Köszönjük megértésüket!
A délutáni előadásban Jézus szerepét Másik Lehel, Júdást Sándor Péter alakítja. További kérdésekkel kérjük keresse szervezési osztályunk kollégáit!
2015. október 07.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény
  A Győri Nemzeti Színház árverés útján értékesítésre kínálja 2008-as Fiat Ducato autóbuszát. A jármű adásvételi szerződéssel kerül elidegenítésre. A vételár kikiáltási ára nettó 4.500.000,- Ft, mely az árverés eredményeképpen változhat. 
  2021. február 19. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM