Taps-díj 2018

 
 
Idén hetedik alkalommal adják át a Taps-díjakat Győrött! Csak úgy, mint a megelőző években, most is az Önök szavazatain múlik, hogy kik vehetik át a tehetséges alkotóknak, művészeknek járó csillogó gömböket a májusi gálán a Richter teremben.

A díjátadó gálát május 17-én, csütörtökön 18.00 órától rendezik meg a Richter teremben. Az ünnepi műsor házigazdája az idén jubiláló Győri Filharmonikus Zenekar lesz. Az est díszvendége a Kossuth-díjas Vásáry Tamás, a Nemzet Művésze, aki nemcsak közreműködőként lép színpadra, személyesen ő adja majd át a tökéletesség gömbjeit. Idén is díjazzák a Győri Nemzeti Színház legjobb színésznőjét és színészét, valamint legjobb előadását. Továbbá keresik az év zenekari művészét a Győri Filharmonikus Zenekarból, illetve az év táncművészét a Győri Balettből. A Vaskakas Bábszínház idén több kategóriában méretteti meg művészeit, illetve produkcióit, így a nézők szavazatai alapján hirdetik majd ki az év bábszínészét, az év bábszínházi látványát és az év előadását.

Szavazni a jelöltekre még május 14-ig lehet a Kisalföld című napilapban megjelenő szavazószelvényeken, illetve a kisalfold.hu-n.

A Győri Nemzeti Színház jelöltei

Legjobb színésznő: Dunai Csenge és Menczel Andrea
Legjobb színész: Bródy Norbert és Sárközi József
Legjobb előadás: Éjjeli menedékhely, Makrancos Kata, Abigél, Bolha a fülbe, A padlás, A vád tanúja

2018. máj. 14.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény
  A Győri Nemzeti Színház árverés útján értékesítésre kínálja 2008-as Fiat Ducato autóbuszát. A jármű adásvételi szerződéssel kerül elidegenítésre. A vételár kikiáltási ára nettó 4.500.000,- Ft, mely az árverés eredményeképpen változhat. 
  2021. február 19. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM