Az elmaradt előadások jegyárának visszaigénylése

 
 

Kedves Nézőink!

A rendkívüli veszélyhelyzet miatt 2020. március 12-től az évad végéig több mint 100 előadás maradt és marad el színházunkban. A bérletes előadásokat mindenképpen szeretnénk pótolni a veszélyhelyzet elmúltával, a bérletszünetes előadások esetében erre sajnos nincs lehetőségünk. A rendkívüli helyzetre való tekintettel a bérletes előadások pótlásáról a későbbiekben tájékoztatjuk Önöket. 

Az elmaradt előadásokra vásárolt jegyek árának visszaigénylésével kapcsolatban a következőkről szeretnénk tájékoztatni Önöket:

 

#neváltsvisszajegyet

Amíg a járványügyi veszélyhelyzet fennáll, színházunk nem tarthat előadásokat, ami rendkívül nehéz helyzetbe sodorta mind a Színházat, mind pedig a bevétel nélkül maradt művészeinket. Ha módjában áll, kérjük, támogasson bennünket az elmaradt előadásra vásárolt színházjegy árának felajánlásával!

A társulat nevében köszönjük, ha csatlakozik ahhoz a társadalmi szolidaritási akcióhoz, amely a színházak és művészeik megsegítését szolgálja! Amennyiben úgy dönt, hogy belépőjét nem váltja vissza, és annak összegével támogatja a Győri Nemzeti Színházat és művészeit, az összeg felajánlásáról kérjük, töltse ki az alábbi nyilatkozatot 2020. május 20-ig!

https://www.jegy.hu/altalanoslemondas

Köszönjük!

 

Jegyvisszaigénylés menete

1. Jegyértékesítő irodákban és a színház jegypénztárban vásárolt jegyek

Mivel a veszélyhelyzet feloldásáig nincs lehetőség a személyes jegyvisszaváltásra, ezért lehetővé tesszük a jegyirodákban, valamint a Színház jegypénztárában vásárolt jegyek kontaktust nem igénylő, online visszaigénylését:

Kattintson az alábbi linkre és töltse ki a megjelenő űrlapot 2020. május 20-ig!

https://www.jegy.hu/altalanosjegyvisszavaltas?lang=hu

2. Online vásárolt jegyek

Az online megvásárolt jegyek visszaváltását és visszatérítését – amennyiben Ön nem csatlakozik a #neváltsvisszajegyet kampányhoz – az Interticket Kft. végzi. A jegyek visszaváltási igényét nem kell feléjük jelezni, mert a visszaváltás automatikusan történik. Az online vásárlások esetében, kérjük vegye figyelembe, hogy a teljes rendezés előreláthatólag több hetet is igénybe vehet. Munkatársaink azon dolgoznak, hogy a jegyárak visszautalása minél hamarabb megvalósuljon. A folyamat lezárásáig szíves türelmét és megértését kérjük!

3. Kulturális kártyákkal (pl: SZÉP-kártya) vásárolt színházjegyek

A jogszabályi előírások miatt a kulturális kártyákkal megvásárolt színházjegyek készpénzre nem válthatók. Önök a járványügyi veszélyhelyzet feloldását követően a színház jegypénztárában egy új előadásra cserélhetik jegyeiket. Kérjük, hogy addig őrizzék meg belépőiket! A nyitást követően várjuk Önöket.

4. Sikerbérlet

A 2019/2020-as évadban megvásárolt és be nem váltott Sikerbérletek új felhasználási határidejéről a veszélyhelyzet feloldását követően tudunk tájékoztatást adni.

Akik Sikerbérletüket már jegyre váltották, a járványügyi veszélyhelyzet feloldását követően a Színház jegypénztárában új előadásra cserélhetik belépőjüket. Kérjük, hogy addig Önök is őrizzék meg színházjegyüket! A nyitást követően várjuk Önöket.

5. Csoportos jegyek

A 25 főt meghaladó csoportok kapcsolattartóit kérjük, keressék a Színház szervezési osztályát!

 

További jegyvisszaigényléssel kapcsolatos kérdés esetén keressék szervezési osztályunkat az alábbi elérhetőségeken:

hétfőtől péntekig 9.00-17.00-ig

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

telefon: +36 96 314 800, +36 96 520 610, +36 96 520 611, +36 96 520 612, +36 96 520 613

2020. április 29.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény - VISSZAVONVA
  A GYŐRI NEMZETI SZÍNHÁZ a 2021. március 16-ra meghirdetett – az intézmény tulajdonában lévő Fiat Ducato autóbusz eladására vonatkozó – árverési hirdetményt a 104/2021. (III.5.) Korm. rendeletre hivatkozva visszavonja. A…
  2021. március 08.
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM