Búcsú Horváth Mártától

 
 

Mártusom, emlékszel?

A Kisfaludy teremben próbáltunk. A Rád jellemző profizmussal, a kezedben stopperrel mérted az időt, amit egy produkció megalkotására fordíthattunk a tizenhatból. Egyetlen napunk volt rá, de egymásban bízva tudtuk, hogy össze fog jönni, és láttuk a fényt az alagút végén. Sikerült! Mindig sikerült!

Ezt a stoppert most miért kellett elindítanod? És hol van a fény? Csak keresem, keresem, mert ez az alagút sajnos a Végtelen...

Küldöm azt az ölelést Neked, amivel mi mindig támogattuk és erősítettük egymást a sokszor végeláthatatlan küzdelmekben.

Ahogy ilyenkor szólítottál: Miklósod

Fekete Miklós
tánckarvezető


Drága Márti!

Amikor 36 évvel ezelőtt elkezdtem dolgozni a színházban, te voltál az, aki segített nekem abban, hogy megismerjem ezt a különleges és számomra ismeretlen világot. Sok közös munka, élmény van mögöttünk, és amikor valamilyen problémánk volt, lélekben is segítettük egymást. A szakmai tudásodat mindenki elismerte, és megbecsültek érte.

Nagyon vártad már, hogy nyugdíjba mehess, és élvezhesd a unokáddal töltött időt. Sajnos ez a csúnya betegség hamar elszakított tőle és tőlünk!

Azóta is emlegetünk és hiányzol...

Vlasics Rita
súgó

 

Drága Márta!

Kéz a kézben 39 évig! Közel 100 produkcióban dolgoztunk együtt. Köszönöm a barátságot, a nem szűnő bizalmat. Köszönöm, hogy veled dolgozhattam. Biztonságban!

Felkészültségben te voltál az etalon.

Ki öltözteti a főszereplőt? Kérdezzük meg Mártit! Mikor induljon a forgó? Kérdezzük meg Mártit! Te voltál a mindent tudó asszisztens. Nagybetűvel A MÁRTI!
Minden előadás a szíved csücske volt. Szeretted a munkádat, szerettél minket is, a közvetlen munkatársaidat, a súgót és az ügyelőt. Nagy becsben tartottunk mi is, hiszen te voltál az, aki teljes tudással, odafigyeléssel segítette mindnyájunk munkáját.

Nem felejtünk és még sokat emlegetjük majd: "A MÁRTI tudja!"

Karácsony Szilveszter
főügyelő

2020. június 29.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény - VISSZAVONVA
  A GYŐRI NEMZETI SZÍNHÁZ a 2021. március 16-ra meghirdetett – az intézmény tulajdonában lévő Fiat Ducato autóbusz eladására vonatkozó – árverési hirdetményt a 104/2021. (III.5.) Korm. rendeletre hivatkozva visszavonja. A…
  2021. március 08.
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM