2020. augusztus 14-én indul a jegyértékesítés

 
 

Kedves Nézőink!

2020. augusztus 14-én indul a személyes és az online jegyértékesítés.

A SZÉP kártyával vagy Sikerbérlettel vásárolt jegyek cseréje mostantól elérhető, és ez a csere érvényes azokra a belépőkre is, amelyek árát korábban nem igényelték vissza.

A jegyre nem váltott Sikerbérlettel újból elérhető a foglalás.

Azok a Nézőink, akik a 2019/2020-as évadban bérletcserét regisztráltak a szervezési osztályon, de a veszélyhelyzet miatt nem volt alkalmuk megtekinteni az előadást, kérjük, vegyék fel a kapcsolatot kolléganőinkkel! Számukra is biztosítunk lehetőséget a pótlásra.

Lépcsőjegyek értékesítésére egyelőre nincs lehetőség.

Az elmaradt előadásokra vásárolt színházjegyek visszaváltásának, cseréjének és
a 2019/2020-as Sikerbérlet beváltásának határideje:

2020. november 30.

Egymás védelme érdekében kérjük Önöket, hogy a Színház egész területén viseljenek maszkot! Valamennyi dolgozónk nevében köszönjük megértésüket. Vigyázzunk egymásra!

2020. augusztus 14.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény - VISSZAVONVA
  A GYŐRI NEMZETI SZÍNHÁZ a 2021. március 16-ra meghirdetett – az intézmény tulajdonában lévő Fiat Ducato autóbusz eladására vonatkozó – árverési hirdetményt a 104/2021. (III.5.) Korm. rendeletre hivatkozva visszavonja. A…
  2021. március 08.
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM