2020. augusztus 14-én indul a jegyértékesítés

 
 

Kedves Nézőink!

2020. augusztus 14-én indul a személyes és az online jegyértékesítés.

A SZÉP kártyával vagy Sikerbérlettel vásárolt jegyek cseréje mostantól elérhető, és ez a csere érvényes azokra a belépőkre is, amelyek árát korábban nem igényelték vissza.

A jegyre nem váltott Sikerbérlettel újból elérhető a foglalás.

Azok a Nézőink, akik a 2019/2020-as évadban bérletcserét regisztráltak a szervezési osztályon, de a veszélyhelyzet miatt nem volt alkalmuk megtekinteni az előadást, kérjük, vegyék fel a kapcsolatot kolléganőinkkel! Számukra is biztosítunk lehetőséget a pótlásra.

Lépcsőjegyek értékesítésére egyelőre nincs lehetőség.

Az elmaradt előadásokra vásárolt színházjegyek visszaváltásának, cseréjének és
a 2019/2020-as Sikerbérlet beváltásának határideje:

2020. november 30.

Egymás védelme érdekében kérjük Önöket, hogy a Színház egész területén viseljenek maszkot! Valamennyi dolgozónk nevében köszönjük megértésüket. Vigyázzunk egymásra!

2020. augusztus 14.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Szükséges óvintézkedések
  Tisztelt Nézőink!A jelenlegi kritikus járványügyi helyzet egyre szigorúbb és egyre több óvintézkedés bevezetését teszi szükségessé. A Győri Nemzeti Színház fokozottan figyel a biztonságra, ezért a Menyasszonytánc című klezmer-musical előadásain nem…
  2020. október 30.
  • Bevezető kép
  Menyasszonytánc premier Szulák Andreával
  Jávori Ferenc Menyasszonytánc című klezmer-musicaljét október 28-án mutatjuk be a Nagyszínházban. Művészeink egészségesen és nagy hálával várják vissza hűséges közönségüket. Egyetlen változás történt az eredeti szereposztásban, Blumnét Janisch Éva felépüléséig…
  2020. október 27. TOVÁBB OLVASOM