2020. augusztus 14-én indul a jegyértékesítés

 
 

Kedves Nézőink!

2020. augusztus 14-én indul a személyes és az online jegyértékesítés.

A SZÉP kártyával vagy Sikerbérlettel vásárolt jegyek cseréje mostantól elérhető, és ez a csere érvényes azokra a belépőkre is, amelyek árát korábban nem igényelték vissza.

A jegyre nem váltott Sikerbérlettel újból elérhető a foglalás.

Azok a Nézőink, akik a 2019/2020-as évadban bérletcserét regisztráltak a szervezési osztályon, de a veszélyhelyzet miatt nem volt alkalmuk megtekinteni az előadást, kérjük, vegyék fel a kapcsolatot kolléganőinkkel! Számukra is biztosítunk lehetőséget a pótlásra.

Lépcsőjegyek értékesítésére egyelőre nincs lehetőség.

Az elmaradt előadásokra vásárolt színházjegyek visszaváltásának, cseréjének és
a 2019/2020-as Sikerbérlet beváltásának határideje:

2020. november 30.

Egymás védelme érdekében kérjük Önöket, hogy a Színház egész területén viseljenek maszkot! Valamennyi dolgozónk nevében köszönjük megértésüket. Vigyázzunk egymásra!

2020. augusztus 14.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Készül a Kék, kék, kék című tévéfilmünk
  Izgalmasan végződött és izgalmasan kezdtünk neki az idei évnek. Színházunk művészeivel Szűcs Gábor rendezésében tévéfilmet forgatunk Egressy Zoltán Kék, kék, kék című tragikomédiájából. A megfeszített munkát december 27-én kezdtük az…
  2021. január 18.
  • Bevezető kép
  Fájó szívvel búcsúzik a Győri Nemzeti Színház
  Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy 64 éves korában elhunyt Vass Gábor színművész, aki felejthetetlen alakításokkal örvendeztette meg a győri közönséget is közel tizenkét évadon keresztül, egészen 2007-ig. A teljesség igénye nélkül…
  2021. január 13.