Változások a rendkívüli jogrend miatt 1.

 
 

Tisztelt Nézőink!   A tegnapi rendkívüli miniszterelnöki bejelentés, valamint a mai naptól hatályba lépett kormányrendelet értelmében, színházunk működtetése rendkívüli kihívásokhoz érkezett.

A Győri Nemzeti Színház lehetőségei szerint, most is mindent megtesz azért, hogy a rendeletnek megfelelőn, annak betartásával meg tudja tartani előadásait. A nézőtéren csak minden harmadik ülőhelyet foglalhatják el nézőink és továbbra is érvényesek a korábbi járványügyi protokoll előírásai. A kötelező csökkentett nézőszám nagyon nehéz helyzetet teremtett, melynek megoldása jelenleg szinte lehetetlennek tűnik. Következő előadásaink jeggyel, vagy bérlettel rendelkező nézőinek száma jelentősen meghaladja a csökkentett nézőszámot. Emiatt sajnos, több esetben is kénytelenek vagyunk olyan kedvezőtlen megoldásokhoz folyamodni, melyek sem Önöknek, sem nekünk nem ideálisak, de jelen helyzetben alkalmaznunk kell.

A bérletes Menyasszonytánc előadásokat megtartjuk. Az előadásokon érkezési sorrendben foglalhatnak helyet bérleteseink az előírt ültetési rend miatt. A csökkentett nézőtéri férőhelyek miatt, kérjük Önöket, hogy jelezzék azt is felénk, hogy részt tudnak-e venni előadásainkon. Az előadás megtekintése előzetes regisztrációhoz kötött. Várjuk visszajelzésüket legkésőbb az előadás napján 12 óráig, a bérlettulajdonos nevének és a bérlet pontos helyének megadásával.

A szervezési osztály elérhetősége: E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. (Nyitva:keddtől péntekig 9-17 óra között)

Fontos változás a november 8-ai Elisabeth előadásoknál!

A különleges 50 %-os kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget sajnos meg kell szüntetnünk. Mindkét Elisabeth előadásra korábban megvásárolt jegyek - az előírt ültetési rend miatt - nem érvényesek, visszaválthatóak, későbbi időpontra cserélhetőek. 

Jelenleg, ezekről a kedvezőtlen változásokról tudjuk tájékoztatni Önöket és folyamatosan közzétesszük a többi előadásunkra vonatkozó információkat is.

Sokadszor már, de továbbra is türelmüket és megértésüket kérjük. Mint mindig, most is azon dolgozunk, hogy elégedett közönségünk legyen és a működésünket nehezítő körülmények és előírások ellenére is találkozhassunk előadásainkon Önökkel!


Kérjük, folyamatosan kövessék figyelemmel honlapunkat!

2020. november 04.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Ünnepi nyitvatartás
  A Győri Nemzeti Színház szervezési osztálya és jegypénztára 2021. december 23. után ünnepi rend szerint tart nyitva.
  2021. december 22. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Szemben a nappal – Ingyenes előadás
  Helyszín: Dunakapu tér, GyőrIdőpont: 2021. augusztus 29. 20:00A három részre szakadt Magyarország határain végvári harcok dúltak. Az Oszmán birodalom a század végén hatalmas hadakat indított az északnyugati határvidék felé. A török sereg…
  2021. augusztus 19.