Változások a rendkívüli jogrend miatt 2. Elisabeth

 
 

Kedves Közönségünk! 

A november 8-ai Elisabeth előadásokat megtartjuk, sajnos azonban, mindkét előadásra korábban megvásárolt jegyek - az előírt ültetési rend miatt - nem érvényesek, visszaválthatóak, esetleg későbbi időpontra cserélhetőek! 

A november 8-ai Elisabeth előadásokra korábban megvásárolt online jegyeket, az Interticket Kft. automatikusan visszaindítja.
A csökkentett nézőszámú, új ülésrendes nézőtérre a jegyek újraértékesítése megkezdődött. Sajnos, kedvezmény nem vehető igénybe ezekre a jegyekre. Az előadásokra nem érkezési sorrendben kell helyet foglalniuk, mert a mai naptól, az új nézőtérre megvásárolható jegyek a pontos ülőhelyeket tartalmazzák. 
Online jegyvásárlás: https://gyoriszinhaz.jegy.hu/

A szervezési osztály elérhetősége:

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

(Nyitva: keddtől péntekig 9-17 óra között)

Várjuk Önöket, a Győri Nemzeti Színházba!

2020. november 05.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Ünnepi nyitvatartás
  A Győri Nemzeti Színház szervezési osztálya és jegypénztára 2021. december 23. után ünnepi rend szerint tart nyitva.
  2021. december 22. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Szemben a nappal – Ingyenes előadás
  Helyszín: Dunakapu tér, GyőrIdőpont: 2021. augusztus 29. 20:00A három részre szakadt Magyarország határain végvári harcok dúltak. Az Oszmán birodalom a század végén hatalmas hadakat indított az északnyugati határvidék felé. A török sereg…
  2021. augusztus 19.