Változások a rendkívüli jogrend miatt 2. Elisabeth

 
 

Kedves Közönségünk! 

A november 8-ai Elisabeth előadásokat megtartjuk, sajnos azonban, mindkét előadásra korábban megvásárolt jegyek - az előírt ültetési rend miatt - nem érvényesek, visszaválthatóak, esetleg későbbi időpontra cserélhetőek! 

A november 8-ai Elisabeth előadásokra korábban megvásárolt online jegyeket, az Interticket Kft. automatikusan visszaindítja.
A csökkentett nézőszámú, új ülésrendes nézőtérre a jegyek újraértékesítése megkezdődött. Sajnos, kedvezmény nem vehető igénybe ezekre a jegyekre. Az előadásokra nem érkezési sorrendben kell helyet foglalniuk, mert a mai naptól, az új nézőtérre megvásárolható jegyek a pontos ülőhelyeket tartalmazzák. 
Online jegyvásárlás: https://gyoriszinhaz.jegy.hu/

A szervezési osztály elérhetősége:

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

(Nyitva: keddtől péntekig 9-17 óra között)

Várjuk Önöket, a Győri Nemzeti Színházba!

2020. november 05.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény - VISSZAVONVA
  A GYŐRI NEMZETI SZÍNHÁZ a 2021. március 16-ra meghirdetett – az intézmény tulajdonában lévő Fiat Ducato autóbusz eladására vonatkozó – árverési hirdetményt a 104/2021. (III.5.) Korm. rendeletre hivatkozva visszavonja. A…
  2021. március 08.
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM