A jegyvisszaigénylés menete

 
 

Kedves Nézőink! 
Az októberi és novemberi elmaradt előadásokra vásárolt színházjegyek árának visszaváltásával kapcsolatban a következőkről szeretnénk tájékoztatni Önöket:

#neváltsvisszajegyet

Ha módjában áll, kérjük, támogasson bennünket az elmaradt előadásra vásárolt színházjegy árának felajánlásával!

 A társulat nevében köszönjük, ha csatlakozik ahhoz a társadalmi szolidaritási akcióhoz, amely a színházak és művészeik megsegítését szolgálja! Amennyiben úgy dönt, hogy belépőjét nem váltja vissza, és annak összegével támogatja a Győri Nemzeti Színházat és művészeit, az összeg felajánlásáról kérjük, küldjék el nyilatkozatukat Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre a jegy fotózott másolatának csatolásával!

Köszönjük!

Jegyvisszaigénylés menete

 1. Online vásárolt jegyek

Az online megvásárolt jegyek visszaváltását az Interticket Kft. végzi. A jegyek visszaváltási igényét nem kell feléjük jelezni, mert az automatikusan történik. Az online vásárlások esetében a teljes rendezés előreláthatólag több hetet is igénybe vehet. Munkatársaink azon dolgoznak, hogy a jegyárak visszautalása minél hamarabb megvalósuljon. A folyamat lezárásáig szíves türelmüket és megértésüket kérjük!

 1. Jegypénztárban vásárolt jegyek

A járványügyi előírásoknak megfelelően a veszélyhelyzet feloldásáig jegypénztárunk zárva tart. A Győri Nemzeti Színház jegypénztárában az elmaradt októberi és novemberi előadásokra megvásárolt jegyek az újranyitást követően visszaválthatóak, későbbi előadásra cserélhetőek.

Kérjük, hogy addig őrizzék meg színházjegyüket! Az újraindulást követően várjuk Önöket.

 1. Kulturális kártyákkal (pl: SZÉP-kártya) vásárolt színházjegyek

A jogszabályi előírások miatt a kulturális kártyákkal megvásárolt színházjegyek készpénzre nem válthatók.

Jegyvisszaváltás igénylése esetén, kérjük, legyen szíves elküldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre a SZÉP-kártya szolgáltatójának nevét, a kártyatulajdonos nevét, a kártya számát, a vásárlás dátumát, és csatolva a jegy fotózott másolatát. Kérjük türelmüket, hosszabb időt vehet igénybe, amíg a kártyaszolgáltató az összeget jóváírja a tulajdonos szabadidő alszámláján.

 1. Sikerbérlet

A 2019/2020-as évadban megvásárolt és be nem váltott Sikerbérletek felhasználási határidejét meghosszabbítjuk. Az új felhasználási határidőt a jegypénztári nyitást követően tesszük közzé.

Akik Sikerbérletüket már jegyre váltották, a járványügyi veszélyhelyzet feloldását követően belépőjüket későbbi előadásra cserélhetik a színház jegypénztárában. Kérjük, hogy addig őrizzék meg színházjegyüket! Az újraindulást követően várjuk Önöket.

Sikerbérlet, sikerbérletes jegy online módon közvetített előadásra sajnos nem váltható be.

 1. Csoportos jegyek

A 25 főt meghaladó csoportok kapcsolattartóit kérjük, keressék a Színház szervezési osztályát!

Az elmaradt októberi és novemberi előadásokra megváltott jegyek az online módon közvetített (streaming) előadásainkra nem válthatóak be. Megértésüket köszönjük.

További jegyvisszaigényléssel kapcsolatos kérdés esetén keressék szervezési osztályunkat az alábbi elérhetőségeken:

hétfőtől péntekig 9.00-17.00-ig

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

telefon: +36 96 314 800, +36 96 520 610, +36 96 520 611, +36 96 520 612, +36 96 520 613

2020. december 01.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény - VISSZAVONVA
  A GYŐRI NEMZETI SZÍNHÁZ a 2021. március 16-ra meghirdetett – az intézmény tulajdonában lévő Fiat Ducato autóbusz eladására vonatkozó – árverési hirdetményt a 104/2021. (III.5.) Korm. rendeletre hivatkozva visszavonja. A…
  2021. március 08.
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM