Tájékoztató bérleteseknek

 
 

Kedves Bérletes Nézőink!
Mindannyiunk számára új és nehéz időszak a mostani. A háttérben folyamatosan azon dolgozunk, hogy az Önök számára legelfogadhatóbb megoldást megtaláljuk, de sokszor falakba ütközünk.
Rengeteg visszajelzést kaptunk, mely szerint a korábban megszokott módon, személyesen szeretnék előadásainkat megtekinteni.

Örömmel olvastuk azon nézőink leveleit is, akik elfogadnák a bérletes előadások online játszását.

Technikailag azonban akadályokba ütköztünk, mely akadályok elhárításán dolgozunk. Sajnos a szigorú jogdíjszerződések, szerzői hozzájárulások sem teszik minden esetben lehetővé azt, hogy az összes bérletes előadásunkat online játszhassuk.

Minden Nézőnk véleménye fontos számunkra! Jelenleg azonban nem megoldható, hogy bérleteseinknek kétféle játszási lehetőséget biztosítsunk, így ebben a rendkívüli helyzetben online előadásaink kizárólag bérletszünetben, azaz jegyvásárlással elérhetőek. Köszönjük, ha élnek a jegyvásárlás lehetőségével.

Amint a járványügyi intézkedések lehetővé teszik, újból élőben szeretnénk bérletes előadásainkat játszani. Sajnos az összes előadást nem fogjuk tudni pótolni, így bérleteikkel kapcsolatban az újranyitást követően az alábbi lehetőségek közül választhatnak:

 • A Színház újranyitását követően részt vesznek bérletes előadásainkon, majd az elmaradt előadások részarányos bérletárát beszámítjuk a 2021/2022-es évadra szóló bérletárba a bérletvásárlás időszakában
  vagy
 • A Színház újranyitását követően részt vesznek bérletes előadásainkon, majd az elmaradt előadások részarányos bérletárát évad végén visszafizetjük.
A fenti lehetőségekről bővebb tájékoztatást a járványügyi veszélyhelyzetet követően tudunk adni.

Bízunk benne, hogy továbbra is kitartanak mellettünk és bérletvisszaváltás helyett a színházi élményt választják.

Amennyiben nem kívánnak élni egyik fenti lehetőséggel sem és a 2020/2021-es évadra váltott bérletük árát szeretnék visszaigényelni az újranyitásig, azt az alábbi módon tehetik meg:
Bérletvisszaváltás menete az újranyitásig:

 1. A bérleteket postai úton (cím: 9022, Győr, Czuczor G. u. 7.), vagy a Győri Nemzeti Színház Schweidel utca felöli művészbejárójánál elhelyezett urnába bedobva szíveskedjenek részünkre eljuttatni. A borítékra kérjük, írják rá: Győri Nemzeti Színház Szervezés részére.
 2. Jegypénztárunk a hatályos járványügyi szabályok miatt jelenleg zárva tart, ezért a visszafizetés a Színház újranyitásáig kizárólag bankszámlára utalással történhet. A visszautaláshoz, kérjük az alábbi megfelelő formanyomtatványt kitölteni, majd a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre vagy postai úton elküldeni szíveskedjenek.

Készpénzzel, bankkártyával, átutalással vásárolt bérlet esetén: Nyilatkozat_bérletárvisszaigénylés_átutalás

Kulturális kártyával (például: SZÉP-kártya) vásárolt bérlet esetén: Nyilatkozat_bérletárvisszaigénylés_kulturális kártya

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a visszautalásra legkorábban 2021. január 04-től van lehetőség és a visszaváltás hosszabb időt is igénybe vehet.

A 2019/2020-as évadban elmaradt előadásokat az újranyitást követően szeretnénk pótolni.

A 2019/2020-as évadban megvásárolt és be nem váltott Sikerbérletek felhasználási határidejét meghosszabbítjuk. Az új felhasználási határidőt a jegypénztári nyitást követően tesszük közzé. 
Akik Sikerbérletüket már jegyre váltották, a járványügyi veszélyhelyzet feloldását követően belépőjüket későbbi előadásra cserélhetik a színház jegypénztárában. Kérjük, hogy addig őrizzék meg színházjegyüket! Az újraindulást követően várjuk Önöket.

Sikerbérlet, sikerbérletes jegy online módon közvetített előadásra sajnos nem váltható be.

Köszönjük türelmüket és hűségüket a Győri Nemzeti Színházhoz!

Aktuális információkért kérjük, kövessék figyelemmel honlapunkat.

2020. december 09.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény - VISSZAVONVA
  A GYŐRI NEMZETI SZÍNHÁZ a 2021. március 16-ra meghirdetett – az intézmény tulajdonában lévő Fiat Ducato autóbusz eladására vonatkozó – árverési hirdetményt a 104/2021. (III.5.) Korm. rendeletre hivatkozva visszavonja. A…
  2021. március 08.
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM