Januárban is találkozzunk online előadásainkon!

 
 

Kedves Nézőink!
Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen részük januári előadásainkon is.

Hívjuk és várjuk nézőinket legújabb előadásainkra. Szigligeti Ede:Liliomfi című derűs és örömteli vígjátékát és Mark Twain:Tom Sawyer kalandjai ifjúsági színjátékát, a sikeres online bemutatók után, januárban ismét megtekinthetik. 

A nagy érdeklődésre való tekintettel, többször is műsorra tűztük a korábbi években hatalmas sikerrel játszott Primadonnák című bohózatot, és újra kacaghatnak a Csoportterápia jelenetein.

Otthonuk kényelmében élvezhetik a Menyasszonytánc, vagy a Szibériai csárdás musical megható és magával ragadó előadását és az örökzöld slágereket az István a király rockoperában.

További online előadásaink: Online műsor   

Online jegyet itt tudnak vásárolni: Jegyvásárlás

Segítség, információ a jegyvásárláshoz: Hogyan vásárolható jegy az online közvetített előadásokra?

2021. január 06.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Szilveszterezzen a Győri Nemzeti Színházzal!
  Az idei év utolsó estéjén a Győr+ TV rendhagyó, szilveszteri adással jelentkezik. Először állított össze olyan helyi, győri színezetű, zenés, humoros műsorfolyamot, amely mindenki számára tartalmas szórakozást és kikapcsolódást nyújt. Az…
  2020. december 31. TOVÁBB OLVASOM