Ősbemutató a Győri Nemzeti Színházban

 
 

Ősbemutatónak adott otthont a Kisfaludy terem

Szívbemarkoló előadást állított színpadra Olt Tamás és a Győri Nemzeti Színház társulata, melynek köszönhetően együtt sírt és nevetett tegnap este a közönség. Fedák Sári életútjának története mélyen megérintett minden jelenlévőt. A katartikus élményt követően nem okozna nagy meglepetést, ha a soronkövetkező előadásokról, a darab címéhez hűen, csak annyit írhatnánk: "Minden jegy elkelt".

Külön megtiszteltetést jelent számunkra, hogy az előadás főszereplőjét nem más, mint a Kossuth- és Jászai Mari-díjas Kubik Anna alakítja, aki játékával ismét lenyűgözte a győri publikumot.

Köszönettel tartozunk minden kollégánknak és alkotótársunknak, aki munkájával hozzájárult a darab színpadra állításához és egy újabb ragyogó teljesítménnyel öregbítette színházunk hírét.

Kapcsolódó sajtóanyagok:

Győr Plusz Média

Kisalföld.hu

 

2022. március 07.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Programajánló: Jaurinum Összművészeti Fesztivál
  2022. június 24. és 26. között kerül megrendezésre a Jaurinum Összművészeti Fesztivál.  A fesztivál részletes programja alább olvasható:   Mindenkinek mindene - Apor Vilmos Ősbemutató Június 24-én pénteken mutatjuk be…
  2022. május 17.
  • Bevezető kép
  Lapozza át a 2022/23-as évadunk műsorfüzetét online!
  Bérletújítás 2022. május 3-tól május 31-ig. Új bérletvásárlóinkat 2022. június 2-tól várjuk. Bérlet- és jegyárak 22/23 Lapozza át online műsorfüzetünket!
   
  2022. május 13.