Ősbemutató a Győri Nemzeti Színházban

 
 

Ősbemutatónak adott otthont a Kisfaludy terem

Szívbemarkoló előadást állított színpadra Olt Tamás és a Győri Nemzeti Színház társulata, melynek köszönhetően együtt sírt és nevetett tegnap este a közönség. Fedák Sári életútjának története mélyen megérintett minden jelenlévőt. A katartikus élményt követően nem okozna nagy meglepetést, ha a soronkövetkező előadásokról, a darab címéhez hűen, csak annyit írhatnánk: "Minden jegy elkelt".

Külön megtiszteltetést jelent számunkra, hogy az előadás főszereplőjét nem más, mint a Kossuth- és Jászai Mari-díjas Kubik Anna alakítja, aki játékával ismét lenyűgözte a győri publikumot.

Köszönettel tartozunk minden kollégánknak és alkotótársunknak, aki munkájával hozzájárult a darab színpadra állításához és egy újabb ragyogó teljesítménnyel öregbítette színházunk hírét.

Kapcsolódó sajtóanyagok:

Győr Plusz Média

Kisalföld.hu

 

2022. március 07.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Új helyszínek, bérletes új ülésrend
  Mindenütt otthon vagyunk Az energiagazdálkodásban felmerülő változások színházunkat is jelentős mértékben érintik. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy ennek ellenére színházunk tovább tudjon működni, újabb és újabb előadásokkal tudjuk megörvendeztetni Önöket. A…
  2022. november 25.
  • Bevezető kép
  Sajtónyilvános főpróba: Énekes madár
  Az Énekes madár főpróbájára látogatott a Kisalföld.hu. A próbáról készített képgaléria az alábbi képre kattintva érhető el.   Fotó: Huszár Gábor
  2022. november 09.