Decemberben érkezik az Oliver!

 
 

Lionel Bart Oliver! című musicaljét a Győri Nemzeti Színház a következő évadban tűzi műsorára, a grandiózus, sokszereplős előadás Tóth Tünde rendezésében már most elkészült. Szombaton előbemutatót tartanak belőle, sőt a  szívbemarkoló produkciót teátrum gyermeknapi rendezvényén is megtekintheti a nagyérdemű, ezt követően decembertől kerül majd repertoárra.

Ki ne ismerné a Charles Dickens regényét, a Twist Olivért? A szegény árva kisfiú története több művészt is megihletett már, a brit Lionel Bart nem akármilyen munkára vállalkozott, egymaga megírta az Oliver! című musical szövegkönyvét és zenéjét, amivel kivívta mind a közönség, mind a szakma elismerését.  Andrew Lloyd Webber egyenesen a „modern brit musical atyjának” nevezte Bartot. Az előadás David Merrick rendezésében hatalmas sikerrel debütált a Broadwayn 1963-ban, majd egyike lett a világ legismertebb zenés darabjának.

A Győr Plusz cikke és galéria az alábbi képre kattintva elérhető:

színház olivér 010

2022. május 29.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Programajánló: Jaurinum Összművészeti Fesztivál
  2022. június 24. és 26. között kerül megrendezésre a Jaurinum Összművészeti Fesztivál.  A fesztivál részletes programja alább olvasható:   Mindenkinek mindene - Apor Vilmos Ősbemutató Június 24-én pénteken mutatjuk be…
  2022. május 17.
  • Bevezető kép
  Lapozza át a 2022/23-as évadunk műsorfüzetét online!
  Bérletújítás 2022. május 3-tól május 31-ig. Új bérletvásárlóinkat 2022. június 2-tól várjuk. Bérlet- és jegyárak 22/23 Lapozza át online műsorfüzetünket!
   
  2022. május 13.