Jótékonysági aukció a Győri Nemzeti Színházban

 
 

Szeptember végén bemutattuk Moliere: A képzelt beteg című komédiáját, amivel nemcsak egy rendkívül szórakoztató előadás-sorozat vette kezdetét, de egy jótékonysági együttműködés is.
A darab arculatául szolgáló kép Malasits Zsolt, győri festőművész alkotása, aki licitre bocsájtotta művét.
A Moliere-t ábrázoló festményre bárki licitálhat, csupán ajánlatot kell tennie a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen. 

A befolyt összeg jelentős része a Magyar Gyermekmentő Alapítványhoz kerül.

A  műalkotás szeptember 30-tól az utolsó előadás időpontjáig megtekinthető a Győri Nemzeti Színház csillárszintjén, és az aukció is az utolsó előadás napján zárul.

Malasits Zsolt képe

"A műalkotás a Győri Nemzeti Színház 22/23-as évadának első nagyszínházi bemutatója alkalmából készült. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a képem a színdarab arculatának alapjául szolgálhatott, és Thália templomában kerülhet kiállításra." 

Malasits Zsolt Ferenc

2022. október 19.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Caramel újra Győrben!
  Caramel 2019 óta először tér vissza Győrbe és ad egész estés koncertet a Győri Nemzeti Színházban! Molnár Ferenc Caramel 2005-ben került a zenei köztudatba, 17 év elteltével a hazai zenei…
  2023. március 20.
  • Bevezető kép
  Patchwork Fesztivál lesz Győrben
  Április 17. és 23. között kerül sor az ifjúsági előadásokat bemutató Patchwork Fesztiválra a Győri Nemzeti Színházban. Az esemény egyszeri és megismételhetetlen, hiszen komoly, nemzetközi elismeréssel rendelkező külföldi művészek válogatottja…
  2023. március 03.