Énekes madár siker a nyitó hétvégén

 
 

Fergeteges hétvégét tudhatunk magunkénak, amelynek lendülete nem csak a mai napunkat, hanem az egész hátralevő évadunkat is áthatja.

Bemutattuk Tamási Áron: Énekes madár című művét, melynek premierjét követően az ünneplés nem maradhatott el. Hosszú hetek és próbák sorainak kemény munkája érett be péntek este a Nagyszínházban. Az azóta kapott visszajelzések és a három teltház előtt aratott siker, tovább erősítette bennünk az érzést, hogy igenis megérte.

Már eddig is megszokott volt, hogy az előadás előkészületeibe, és a próbák során a kulisszák mögé is betekinthet közönségünk, de most úgy gondoltuk a premier utáni pillanatokat is megosztjuk, hisz minden öröm, úgy a miénk is akkor a legszebb az életben, ha megoszthatjuk másokkal.

Külön köszönettel tartozunk az előadás utáni finom falatokért a Széles Húsüzletnek és Lipóti Pékségnek, valamint a szomjúság elkerülése érdekében biztosított italokért a Royalsekt Zrt-nek a Szovjetszkoje Igrisztoje pezsgő gyártójának.

2022. november 14.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Új helyszínek, bérletes új ülésrend
  Mindenütt otthon vagyunk Az energiagazdálkodásban felmerülő változások színházunkat is jelentős mértékben érintik. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy ennek ellenére színházunk tovább tudjon működni, újabb és újabb előadásokkal tudjuk megörvendeztetni Önöket. A…
  2022. november 25.
  • Bevezető kép
  Sajtónyilvános főpróba: Énekes madár
  Az Énekes madár főpróbájára látogatott a Kisalföld.hu. A próbáról készített képgaléria az alábbi képre kattintva érhető el.   Fotó: Huszár Gábor
  2022. november 09.