Énekes madár siker a nyitó hétvégén

 
 

Fergeteges hétvégét tudhatunk magunkénak, amelynek lendülete nem csak a mai napunkat, hanem az egész hátralevő évadunkat is áthatja.

Bemutattuk Tamási Áron: Énekes madár című művét, melynek premierjét követően az ünneplés nem maradhatott el. Hosszú hetek és próbák sorainak kemény munkája érett be péntek este a Nagyszínházban. Az azóta kapott visszajelzések és a három teltház előtt aratott siker, tovább erősítette bennünk az érzést, hogy igenis megérte.

Már eddig is megszokott volt, hogy az előadás előkészületeibe, és a próbák során a kulisszák mögé is betekinthet közönségünk, de most úgy gondoltuk a premier utáni pillanatokat is megosztjuk, hisz minden öröm, úgy a miénk is akkor a legszebb az életben, ha megoszthatjuk másokkal.

Külön köszönettel tartozunk az előadás utáni finom falatokért a Széles Húsüzletnek és Lipóti Pékségnek, valamint a szomjúság elkerülése érdekében biztosított italokért a Royalsekt Zrt-nek a Szovjetszkoje Igrisztoje pezsgő gyártójának.

2022. november 14.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Caramel újra Győrben!
  Caramel 2019 óta először tér vissza Győrbe és ad egész estés koncertet a Győri Nemzeti Színházban! Molnár Ferenc Caramel 2005-ben került a zenei köztudatba, 17 év elteltével a hazai zenei…
  2023. március 20.
  • Bevezető kép
  Patchwork Fesztivál lesz Győrben
  Április 17. és 23. között kerül sor az ifjúsági előadásokat bemutató Patchwork Fesztiválra a Győri Nemzeti Színházban. Az esemény egyszeri és megismételhetetlen, hiszen komoly, nemzetközi elismeréssel rendelkező külföldi művészek válogatottja…
  2023. március 03.