Amikor egy új szokás hagyománnyá válik!

 
 

Nem olyan rég, az Énekes madár című előadásunk premierjét követően fordult elő először, hogy beengedtük fotósainkat a kulisszák mögé, hogy megörökíthessék azt a felszabadult örömöt és ovációt, amit számunkra egy elődás sikere és nézőink elégedettsége jelent. Az új szokásból, úgy éreztük ideje hagyományt teremteni.

Bár az előadás előbemutatójára már májusban sor került, az igazi premierre decemberig várni kellett és szorgosan készülni. A korábban befektetett energiák, nem vesztek el, sőt tovább értek az alkotókban, akik a premier közeledtével egyre jobban várták a pillanatot, hogy a nagyérdemű előtt mutathassák be újra munkájukat.

A siker pedig nem maradt el, álló vastapssal tisztelte meg alkotóinkat a Győri Nemzeti Színház teljes nézőtere, a vasfüggöny összezárását követően pedig minden oka megvolt kicsiknek és nagyoknak egyaránt az örömre.

Gratulálunk az Oliver! című családi musical színpadra állításában résztvevő kollégáinknak a sikerhez!

Önöknek pedig drága Közönségünk, köszönjük, hogy egy újabb előadással hálálhattuk meg bizalmukat, ígérjük, hogy januárban Az asszony ingatag című opera- és operettgála alkalmával is mindent megteszünk a már megszokott, legjobb színházi élmény biztosításáért.

Az előadás utáni tortáért külön köszönettel tartozunk a Pálffy Cukrászatnak.

2022. december 13.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus