Keresztmetszet a világ legjobb gyermek- és ifjúsági színházi kínálatából

 
 

A 10. Színházi Olimpia keretében, április 17-23. között rendezik a Győri Nemzeti Színházban a Patchwork Nemzetközi Gyermekszínházi Fesztivált a Kolibri Színház szervezésében.

Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház az ASSITEJ Magyar Központ szakmai támogatásával három fesztivált is szervez a 10. Színházi Olimpia keretében. Ezek közül az elsőt, a Patchwork Nemzetközi Gyermekszínházi Fesztivált április 17-23. között rendezik a Győri Nemzeti Színházban. A neves külföldi előadók legtöbbje először jár Magyarországon, a meghívottak között vannak társulatok, amelyek Ausztráliából vagy Dél-Koreából érkeznek az érdeklődő gyermekközönség szórakoztatására. A rendezvények megszervezésére külön csapat alakult a Kolibrin belül, őket kérdezzük az előkészületekről.

Olvassa el a teljes interjút a Kolibri színház webolalán - www.kolibriszinhaz.hu

 DSF7685 Modifica

2023. március 21.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Lapozza át online műsorfüzetünket!
  Ahogy már megszokhatták, idén is lehetőséget biztosítunk Önöknek, hogy akár kézhezvétel előtt online átlapozhassák a következő évados műsorfüzetünket.
   
  2024. május 08.
  • Bevezető kép
  HOBO - Vadászat 40
  A vadászat című, mára már ikonikus album 1984-ben jelent meg, idén ünnepli 40. évfordulóját. Hobo és nagyszerű zenekara a rangos jubileumhoz méltó koncerttel most a Győri Nemzeti Színházban is fellép.…
  2024. május 03.