Október 25-én az operát ünnepli a világ és mi is!

 
 

Október 25-én az operát ünnepli a világ és mi is!

A Győri Nemzeti Színház életében az operajátszás mindig is fontos szerepet töltött be, erre ékes példával állt elő társulatunk az idei évadban is. 2023. szeptember 15-én mutattuk be A helység kalapácsa című vígoperánkat Zakariás Zalán rendezésében. A Győri Nemzeti Színház és a Coopera gondozásában elkészült a legújabb hazai vígopera, Petőfi Sándor A helység kalapácsa című műve nyomán, a Petőfi 200 emlékév keretén belül.

Az előadást tizenkét alkalommal láthatta a győri bérletes publikum, valamint plusz egy alkalommal azok a szerencsések, akik a júniusi házi főpróbán jelen voltak.

A darab a minden alkotónak a szívéhez nőtt és szeretettel gondol vissza az eddigi előadásokra, azonban A helység kalapácsa Győrből most útra kél és hamarosan más városokban lesz látható.

2023. október 25.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Lapozza át online műsorfüzetünket!
  Ahogy már megszokhatták, idén is lehetőséget biztosítunk Önöknek, hogy akár kézhezvétel előtt online átlapozhassák a következő évados műsorfüzetünket.
   
  2024. május 08.
  • Bevezető kép
  HOBO - Vadászat 40
  A vadászat című, mára már ikonikus album 1984-ben jelent meg, idén ünnepli 40. évfordulóját. Hobo és nagyszerű zenekara a rangos jubileumhoz méltó koncerttel most a Győri Nemzeti Színházban is fellép.…
  2024. május 03.