Új Podcast epizód Agócs Judittal

 
 

A 2023/24-es évadban Vladimir Anton rendezővel dolgozott együtt az Ármány és szerelem című romantikus drámában, melyben Lady Milfordot formálja meg. Az évad második felében érkezik a Riviéra vadorzói musical-komédia, amiben újra egy színpadon állhat színészbarátjával, a Jászai Mari-díjas Járai Mátéval. Agócs Juditot az utóbbi években többször láthattuk háziasszony szerepben, csak úgy sziporkázik az Asszony ingatag koncerteken, melyet az újévben a újrahangolnak a művészek. A Kisalföld Podcast műsorában sokat mesélt színészi pályájáról, kedves szerepeiről és színésztársairól, valamint az anyaságról. A hallgatóinknak azt is elárulta kikkel és mivel tölti az idei karácsonyt.

 

2023. december 23.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Lapozza át online műsorfüzetünket!
  Ahogy már megszokhatták, idén is lehetőséget biztosítunk Önöknek, hogy akár kézhezvétel előtt online átlapozhassák a következő évados műsorfüzetünket.
   
  2024. május 08.
  • Bevezető kép
  HOBO - Vadászat 40
  A vadászat című, mára már ikonikus album 1984-ben jelent meg, idén ünnepli 40. évfordulóját. Hobo és nagyszerű zenekara a rangos jubileumhoz méltó koncerttel most a Győri Nemzeti Színházban is fellép.…
  2024. május 03.