Ismeretlen ismerősök a névtelenségben

 
 

A színházszerető közönség számára mindig különleges utazás, amikor a Padlásszínház intim környezetébe invitálja a teátrum az érdeklődőket. De valljuk be ez nem csak a nézőknek egyedi élmény, a művész számára is kuriózum, hiszen a tér nyújtotta adottságoknak hála akár egy filmes produkció főszereplőjeként bontakoztathatja ki tehetségét az előadó. A nüansznyin mimikák, a halk lélegzetvételek is hatással vannak a közönségre, kiváltképp ha a lengyel drámaíró Sławomir Mrożek művét viszi színre a társulat két kulcsfigurája, Fejszés Attila és Sárközi József.

Olvassa el a Győr Plusz Média beszámolóját a Padlásszínház következő bemutatójáról a Strip-Tease-ről, amelyet Zakariás Zalán állított színpadra! 

ELOLVASOM

Strip-tease_padlásszínház_2024_03_20_ÁcsTamás_42.jpg

Fotó: Ács Tamás

2024. március 21.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Lapozza át online műsorfüzetünket!
  Ahogy már megszokhatták, idén is lehetőséget biztosítunk Önöknek, hogy akár kézhezvétel előtt online átlapozhassák a következő évados műsorfüzetünket.
   
  2024. május 08.
  • Bevezető kép
  HOBO - Vadászat 40
  A vadászat című, mára már ikonikus album 1984-ben jelent meg, idén ünnepli 40. évfordulóját. Hobo és nagyszerű zenekara a rangos jubileumhoz méltó koncerttel most a Győri Nemzeti Színházban is fellép.…
  2024. május 03.