Bezerédi Ungvári Kávéházában

 
 

 

Bezerédi Zoltán vendégeskedett április 23-án szerdán este Ungvári István Irodalmi Kávéházában, a Kozi Bárban. A kékszakállú herceg csodálatos élete... estébé estébé estébé címmel Esterházy Péter szövegeiből hallhattak előadást az Irodalmi Kávéház látogatói.

Ungvári István egykori tanáraként mutatta be a nemrégiben a Győri Nemzeti Színházban az Úri muri című előadás rendezőjeként is bemutatkozó Bezerédi Zoltánt, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművészt, rendezőt.

Az író ír, a színész mesél: “Egyszer volt, hol nem volt, orális közösülésen innen, szodomián túl, ott, ahol a kurta farkú Kékszakállú túrt, élt egyszer egy kelet-, illetőleg kelet-közép-európai Kékszakállú, egy centráljurópblaubart. Boldogan élt, míg meg nem halt. Erről tudnék még mit mondani." (Esterházy Péter)

alt

Fotó: Csobay Dániel

2014. április 23.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény - VISSZAVONVA
  A GYŐRI NEMZETI SZÍNHÁZ a 2021. március 16-ra meghirdetett – az intézmény tulajdonában lévő Fiat Ducato autóbusz eladására vonatkozó – árverési hirdetményt a 104/2021. (III.5.) Korm. rendeletre hivatkozva visszavonja. A…
  2021. március 08.
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM