Salemi boszorkányok a Nemzetiben

 
 
Arthur Miller Salemi boszorkányok című drámájával vendégeskedik a Győri Nemzeti Színház a budapesti Nemzeti Színház színpadán április 30-án szerdán este 19.00 órai kezdettel.

Az idei évadban ez már a harmadik alkalom, hogy a fővárosban is megmutatkozik társulatunk. Februárban a Thália Színházba A kriplit, április közepén pedig a Rigolettót az Erkel Színházba vittük vendégségbe, mindkét produkciót nagy siker övezte.
A Salemi boszorkányokat Bagó Bertalan rendezésében mutattuk be Győrben szeptember 29-án, azóta 15 alkalommal játszottuk bérletes előadásban, nagy öröm, hogy kétszer bérletszünetben is kíváncsiak voltak a boszorkányüldözések időszakában játszódó történetre a nézők, illetve szintén kétszer ingyenes előadást  tartottunk meghívott középiskolás diákoknak. Ez utóbbi alkalmakat beszélgetés is követte, ahol a diákok az alkotókat, szereplőket kérdezhették.
Lesz még az idei évadban budapesti vendégszereplésünk, júniusban ismét A kriplit játsszuk majd a Városmajorban.

alt

alt
2014. április 30.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény - VISSZAVONVA
  A GYŐRI NEMZETI SZÍNHÁZ a 2021. március 16-ra meghirdetett – az intézmény tulajdonában lévő Fiat Ducato autóbusz eladására vonatkozó – árverési hirdetményt a 104/2021. (III.5.) Korm. rendeletre hivatkozva visszavonja. A…
  2021. március 08.
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM