Sikeres Salemi boszorkányok Budapesten

 
 
Arthur Miller Salemi boszorkányok című darabjával vendégszerepelt társulatunk a budapesti Nemzeti Színházban. Az idei évadban Győrben is sikerrel játszott drámát Bagó Bertalan rendezte. Az előadás végén, jól eső vastaps közepette a vendéglátó színház igazgatója, Vidnyánszky Attila köszöntötte a társulatot és külön a decemberben 80. születésnapját ünneplő Bede- Fazekas Csabát. Az igazgató méltatta Bede-Fazekas Csaba pályáját, és azt a különlegesen nagy értéknek számító hűséget, amivel a művész annyi éven át ajándékozta tehetségét a Győri Nemzeti Színháznak és közönségének.

Vidnyánszky Attila a Nemzeti Színház, Lapl Lajos a MASZK Országos Színészegyesület nevében gratulált Bede-Fazekas Csabának, aki Luther Márton legismertebb mondatával válaszolt: „Itt állok, másként nem tehetek...” Majd így folytatta: „Nagyon köszönöm az elismerő, szép szavakat. Őszintén szólva nem hittem, amikor a hatvanas évek elején lerombolták a Nemzeti Színházat, hogy egyszer majd az új Nemzeti Színház színpadán állhatok. Minden bizonnyal először és valószínűleg utoljára. Ez már az öregség jele, de nem jelent semmit.
Mindenesetre örülök, hogy itt lehetek, nagyon köszönöm a tapsokat, az elismerő szavakat és kívánok nektek nagyon sok sikert ebben a gyönyörű épületben. Legyetek boldogok. Isten áldását kérem a Nemzeti Színház társulatára és erre a gyönyörű épületre, amelynek most én is egyik szereplője lehettem.”

Forrás: http://www.nemzetiszinhaz.hu/bede_fazekas_csaba_koszontese


alt

Foto: EOSZFOTO Forrás: www.nemzetiszinhaz.hu

2014. máj. 05.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény - VISSZAVONVA
  A GYŐRI NEMZETI SZÍNHÁZ a 2021. március 16-ra meghirdetett – az intézmény tulajdonában lévő Fiat Ducato autóbusz eladására vonatkozó – árverési hirdetményt a 104/2021. (III.5.) Korm. rendeletre hivatkozva visszavonja. A…
  2021. március 08.
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM