3 végű előadás a századik Hajmeresztőn

 
 
Háromszor is véget ért május 18-án a Kisfaludy teremben a Hajmeresztő 100. előadása. Az ünnepi esten mindenki kívánsága teljesült, a színészek mindhárom lehetséges befejezést eljátszották a lelkes rajongók kedvéért. Nem ez volt az egyetlen meglepetés Paul Pörtner krimi-komédiájának különleges, csak egyetlen alkalommal játszott előadásán.

Megjelent például az elmúlt években csak telefonhangjával szereplő Morton, a sofőr (Miksi Attila), tiszteletét tette a túlvilágról Isabel Czerny (Hegedűs Ildikó), és eljött a díszelőadásra Görög László, a boldog és büszke rendező is. A produkció számtalan olyan poént vonultatott fel, amit leginkább azok a színházrajongók élveztek, akik negyedszer-ötödször váltottak jegyet a Hajmeresztőre és a társulat többi előadását is ismerik, szeretik. A komédia ismét bizonyította, hogy a benne rejlő lehetőségek, a színészek zseniális játéka, gyors reagálási képessége, elképesztő figyelme és koncentrációja valamint Pörtner brilliáns fordulatai megunhatatlanná teszik ez az interaktív játékot.

A szereplőknek és résztvevőknek szeretettel gratulál és további sok sikeres előadást kíván a Győri Nemzeti Színház társulata.

alt


2014. máj. 19.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény - VISSZAVONVA
  A GYŐRI NEMZETI SZÍNHÁZ a 2021. március 16-ra meghirdetett – az intézmény tulajdonában lévő Fiat Ducato autóbusz eladására vonatkozó – árverési hirdetményt a 104/2021. (III.5.) Korm. rendeletre hivatkozva visszavonja. A…
  2021. március 08.
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM