OlimpiART 2014

 
 
Második alkalommal rendezték meg Kecskeméten az OlimpiART színészolimpiát a Győri Nemzeti Színház sportos csapatának részvételével. Kollégáink éremzuhataggal öregbítették színházunk hírnevét.

Az OlimpiART, a színészolimpia ötlete nagy sikert aratott a magyarországi társulatok körében. Az idei megmozdulásra 14 színház több mint 130 tagja jelentkezett. Makai Margó, a kecskeméti színház titkárságvezetője, a Színészolimpia szervezője a Magyar Teátrum kérdésére elmondta: Nagy örömükre szolgál, hogy nem csupán színészek, hanem többek között ügyelők és rendezőasszisztensek is beneveztek, és nemcsak fiatalok, hanem az érettebb korosztály is.

A házigazda kecskeméti teátrum mellett képviseltette magát a Turay Ida Színház, a Thália Színház, a békéscsabai Jókai Színház, a Győri Nemzeti Színház, a Klebelsberg Kultúrkúria, a Kolibri Színház, a Pannon Várszínház, a Radnóti Színház, a Szegedi Nemzeti Színház az Új Színház, a szolnoki Szigligeti Színház, a zalaegerszegi Hevesi Színház, valamint Ivancsics Ilona és Színtársai.

A Győri Nemzeti Színház csapatának eredményei:

Kosárlabda csapatunk aranyérmes lett. A csapat tagjai: Sinkai Attila, Fehér Ákos, Fenesi Ottilia, Máté Richárd, Karácsony Gergő, Surányi Csaba

Aranyat hoztak haza:

Karácsony Szilveszer 100 m futás és távolugrás
Karácsony Gergő 100 m futás 
Szabó Gergő 50 mellúszás
Klinga Péter asztali tenisz 
Fehér Ákos távolugrás 

Ezüstösek:

Szabó Gergő 50 gyorsúszás 
Máté Richárd asztali tenisz 
Karácsony Gergő távolugrás

Bronzérmesek:

Warga Ágnes 100 mell és 100 m futás
Fenesi Otilia pingpong és 100 m futás 
Németh Eszter távolugrás 
Szabó Gergő távolugrás és 100 m futás 

Sok fotó hivatalos Facebook oldalunkon!

A Győri Nemzeti Színház társulata szeretettel gratulál a kiváló eredményhez!

alt
Bajnok csapatunk2014. június 23.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény
  A Győri Nemzeti Színház árverés útján értékesítésre kínálja 2008-as Fiat Ducato autóbuszát. A jármű adásvételi szerződéssel kerül elidegenítésre. A vételár kikiáltási ára nettó 4.500.000,- Ft, mely az árverés eredményeképpen változhat. 
  2021. február 19. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM