Kaszás Attila Díjátadó Gála

 
 

 

Szeptember 8-án a 4 napos Színészünnep záró akkordjaként derül ki, a közönségszavazatok alapján ki kapja meg 2014-ben a Kaszás Attila-díjat. Az ünnepélyes díjátadás köré nagyszabású gálaműsort álmodott Forgács Péter.

A díjat immár hetedszer adják át, az a nagyszerű tény, miszerint ezúttal Győr városában emlékezünk a fiatalon elhunyt színészre, Kaszás Attilára, a Győri Nemzeti Színház és Győr kulturális életben betöltött meghatározó szerepének elismerése.
A Gálaműsorban részleteket láthatnak a Győri Nemzeti Színház készülő szuperprodukciójából, a Jézus Krisztus szupersztár című musicalből. Felcsendülnek majd a Nyitány, a Kezdhetnénk-e újból, Hozsanna valamint a Szupersztár című számok dallamai. Emlékezve a tavalyi évad hasonlóan nagyszabású produkciójára, a Sakk című musicalből is látványos részeket adnak elő a művészek: Bangkok, Isten, óvd szívem, Szovjet gépezet. (A Sakk című musical első előadására az új évadban jegyek már most is kaphatóak: október 5. 17.00)
Az ünnepi gálán fellép a Győri Nemzeti Színház Énekkara, akik a Cigánybáróból éneklik el az Üsd a vasat! című részletet.

Prózai és zenés részletekkel fellépnek többek között:
Bálint András, Besenczi Árpád, Szarvas József, Mácsai Pál, Gesztesi Károly, Forgács Péter, Miklósa Erika, Dolhai Attila, Mózes Anita, Mohácsi Attila, Baranyai Annamária, Molnár Erik, Sándor Péter, Nagy Balázs és sokan mások.

Vezényel: Silló István

Műsorvezető: Pápai Erika


A Gálára a jegyek megvásárolhatóak itt!

 

 

2014. július 01.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény
  A Győri Nemzeti Színház árverés útján értékesítésre kínálja 2008-as Fiat Ducato autóbuszát. A jármű adásvételi szerződéssel kerül elidegenítésre. A vételár kikiáltási ára nettó 4.500.000,- Ft, mely az árverés eredményeképpen változhat. 
  2021. február 19. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM