Győri Nemzeti Színház a Youtube-on

 
 
Nyáron sem vagyunk teljesen csendben. A Győri Nemzeti Színház saját Youtube csatornával jelentkezik, melyen izgalmas videokat láthatnak témájukkal szorosan kötődve a színház hétköz- és ünnepnapjaihoz. Érdemes felíratkozni, hogy ne maradjanak le az értékes pillanatokról, vagy épp, hogy ha itt voltak velünk, a képsorok segítségével vissza tudják idézni a nagyszerű színházi estéket.

Figyelmükbe ajánljuk a 2014. június 17-én a Színházi tánckarok találkozóján készült néhány perces videot, mely a frenetikus hangulatú Finálét örökíti meg.
Koreográfus: Tihanyi Ákos
Operatőr: Lengyel Sándor Győr+
Kattintson!

alt


 

2014. július 09.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény
  A Győri Nemzeti Színház árverés útján értékesítésre kínálja 2008-as Fiat Ducato autóbuszát. A jármű adásvételi szerződéssel kerül elidegenítésre. A vételár kikiáltási ára nettó 4.500.000,- Ft, mely az árverés eredményeképpen változhat. 
  2021. február 19. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM