Hamarosan nyitunk

 
 
Augusztus 25-től újra nyit a Győri Nemzeti Színház szervezési osztálya valamint a jegypénztár. Várjuk önöket minden hétköznap 09.00-17.00 óráig. Bérletet és jegyet is vásárolhatnak, továbbra is el tudjuk fogadni a SZÉP kártyákat, Erzsébet utalványt, Ticket Culture&Sport utalványt valamint Sodexho Kultúra utalványt és OTP Cafeteria kártyát.

Jegyet vásárolhatnak a szeptember 5-8-ig tartó Színészünnep előadásaira és Szeptemberi Mágnás Miska valamint októberi Sakk előadásunkra. Jegyek on-line folyamatosan vásárolhatók.
A Sakk előadásra vásárolt 2 db jegyhez Sakk vászontáska jár ajándékba. A táskát a színház szervezési osztályán adjuk át a jegyek bemutatása után augusztus 25-től.


alt

Kaszás Attila Díjátadó Gála szeptember 8. hétfő 19.00

2014. augusztus 06.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény
  A Győri Nemzeti Színház árverés útján értékesítésre kínálja 2008-as Fiat Ducato autóbuszát. A jármű adásvételi szerződéssel kerül elidegenítésre. A vételár kikiáltási ára nettó 4.500.000,- Ft, mely az árverés eredményeképpen változhat. 
  2021. február 19. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM