Jön: 1 nap a kulisszák mögött 5.

 
 
Szeptember 1-én reggel 09.00 órától lehet regisztrálni a Győri Nemzeti Színház nyílt napos programjaira. Az 1 nap a kulisszák mögött idén ötödik alkalommal, ezúttal hétvégi napon a 4 napos Színészünnepbe ágyazódik szeptember 6-án. Első alkalommal döntöttünk úgy, hogy a dolgozó emberek kedvéért ezúttal nem hétköznap engedünk a kulisszák mögé pillantani.


A programok egy része regisztrációköteles. Ezekre jelentkezni csak személyesen lehet, esetleg telefonon, de az előző évek tapasztalata szerint telefonvonalunk nagyon terhelt lesz. Előzetes regisztrációt a nagy érdeklődésre való tekintettel nem tudunk fogadni. Egy személy maximum 10 fő számára tud regisztrálni. A Jézus Krisztus szzupersztár koncertre 1 személy maximum 4 db Varázsjegyet válthat be legfeljebb 4db 09. 06. 19.00 órára szóló színházjegyre.
Szeptember 1-én 09.00-tól várjuk a jelentkezést:

-Nyilvános Balettgyakorlat 11.00-12.00 – nagyszínpad
-Színpadtechnikai bemutató 12.00-13.00 – nagyszínpad
-Kulisszajárások, kis csoportokban 10.30, 11.30, 13.00
-Improvízió játék (25 fő részére) időpont megegyezés szerint

A Jézus Krisztus szupersztár koncertre jegyet szeptember 1-től 09.00-tól lehet személyesen „vásárolni” a színház szervezési osztályán. A jegy ára 1 db Varázsjegy a készlet erejéig, egy személy legfeljebb 4 db jegyet "vásárolhat".

A jól bevált programok mellett újdonságok:

Batyus reggeli 10.00-től a színház előtti téren
A nyílt nap nyitóeseménye, közösen reggelizünk, beszédgyakorlatozunk, beéneklünk. A reggelit egymásnak hozzuk, a „batyuban” érkezett házi finomságokkal egymást körbe kínáljuk. Várjuk kedves vendégeink finomságait! Kinek a kalácsa, pogácsája a legfinomabb? Döntsük el közösen, kellemes reggeli program közepette!

Egész napos Művészpiac a színház előtti téren (folyamatos)
A májustól gyűlő Varázsjegyeket ezen az izgalmas zsibvásáron „költhetik el” kedves vendégeink. A forgatagban „kofaként” lesz jelen sok művészünk, kollégánk, aki alkot, designol, befőz, és most elhozza a vásárra portékáját.
Lesz még színházi csengőhang-letöltés, fejbedugós fotózás, szelfizés kedvenc művészekkel, és arcfestés gyerekeknek!

Színházi divatbemutató 13.00

Gyorsöltözés 13.30

Súgó produkció 14.00
Hogyan lehet súgni táncot, operát? Sztorik, visszaemlékezések.

Plasztikonok 14.30
Az izgalmas színházi forma arra alkalmas, hogy rövid élőképsorozatban történetet meséljenek el. A színház stúdiósai humoros formában előzetest mutatnak a 2014/2015 –ös évad darabjaiból.

Kvíz 15.00-tól
Ki tud mindent a Győri Nemzeti Színházról?
Díjak: Pólók, határidőnaplók, színházas ajándékok, dedikált relikviák. Idén is megválasztjuk az Örökös Nézőt, ezúttal színházunk legrégebbi műsorfüzetének bemutatója kapja a címet.

Karaoke show 16.00-17.00
A Győri Nemzeti Színház produkcióiból, énekelhetnek akár duettet művészeinkkel az érdeklődők.

 

alt

2014. augusztus 25.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény
  A Győri Nemzeti Színház árverés útján értékesítésre kínálja 2008-as Fiat Ducato autóbuszát. A jármű adásvételi szerződéssel kerül elidegenítésre. A vételár kikiáltási ára nettó 4.500.000,- Ft, mely az árverés eredményeképpen változhat. 
  2021. február 19. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM