Figaro - az évad első olvasópróbája

 
 
Fiatal rendezőnő mutatkozott be az évad első olvasópróbáján a Győri Nemzeti Színház társulatának. Erdeős Anna vezette a szerdán délelőtt tartott Figaro házassága című kamaratermi előadás első próbáját.
A művészek a nyári szünet után napbarnítottan, és nagy jókedvvel vetették bele magukat a munkába, az olvasópróbával megkezdődött a 2014/2015-ös évad.

Beaumarchais Figaro házassága című színműve a szerelmi szálat tekintve szövevényes, a nyelvi megformálás szempontjából sziporkázó, humorban csillogó és kritikában sem szűkölködik.
Akik már készülnek az október 4-i bemutatóra: Csankó Zoltán, Agócs Judit, Járai Máté, Mihályi Orsolya, Molnár Zsolt, Mézes Violetta, Maszlay István, Sík Frida, Áts Gyula, Posonyi Takács László, Menczel Andrea és Koppány Zoltán.

Erdeős Anna a Kaposvári Egyetem színész, majd az SZFE bábrendező szakán szerzett diplomát. 2012-ben rendezte meg Wajdi Mouawad Futótűz című darabjának magyarországi ősbemutatóját Udvaros Dorottya főszereplésével; 2013-ban pedig a Katona József Színház mutatta be diplomamunkáját: David Grieg Szentivánéj című darabját – szintén Magyarországon először – Pelsőczy Réka és Kocsis Gergely főszereplésével.

További képek az olvasópróbáról Hivatalos Facebook oldalunkon!

alt

Agócs Judit és Erdeős Anna

2014. augusztus 27.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény
  A Győri Nemzeti Színház árverés útján értékesítésre kínálja 2008-as Fiat Ducato autóbuszát. A jármű adásvételi szerződéssel kerül elidegenítésre. A vételár kikiáltási ára nettó 4.500.000,- Ft, mely az árverés eredményeképpen változhat. 
  2021. február 19. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM