Óriási tömeg a regisztráción

 
 
Szeptember elsején nemcsak az iskola vette kezdetét, beindult az élet a Győri Nemzeti Színház szervezési osztályán is. Ezen a napon reggel kilenc órától lehetett regisztrálni a teátrum 1 nap a kulisszák mögött 5. alkalommal megrendezett programsorozatára.

8 órától gyülekezett a tömeg a színház előtti téren, és közel 3 óra alatt az összes regisztrációköteles hely el is kelt. A programok nagy részére szerencsére lehet regisztráció nélkül is jönni, így mindenkit szeretettel várunk szombaton már délelőtt 10 órától. Batyus reggelivel és némi melegítéssel kezdődik majd a nap, a hamuba sült pogácsát és társait, kérjük ne felejtsék otthon! Hozzák el az összegyűjtött Varázsjegyeket is, hiszen ezzel vásárolhatnak majd az egész napos Művészpiacon magas értékű, felbecsülhetetlen eszmei értékű portékát kollégáinktól, a művészektől.
A nyílt nap folyamán törzsvásárlói áron válthatnak bérletet a 2014/2015-ös évad előadásaira.
További jó hír, hogy az előrejelzések szerint szombaton 25 fokos, kellemes idő várható, és a napocska is előbújik majd a kedvünkért.
A programokat esős idő esetén is megtartjuk.

alt

Már reggel nyolckor ekkora volt a sor hétfőn

 

2014. szeptember 01.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény
  A Győri Nemzeti Színház árverés útján értékesítésre kínálja 2008-as Fiat Ducato autóbuszát. A jármű adásvételi szerződéssel kerül elidegenítésre. A vételár kikiáltási ára nettó 4.500.000,- Ft, mely az árverés eredményeképpen változhat. 
  2021. február 19. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM