Színházat vegyenek!

 
 
Színházat vegyenek! címmel az NKA támogatásával egésznapos színházmarketing konferenciát szervez a Győri Nemzeti Színház, a Magyar Teátrumi Társaság és a Magyar Színházi Társaság, szeptember 8-án.
A Színészünnep rendezvénysorozat szakmai kísérőprogramjának célja, hogy a magyar színházak marketingszakembereit összefogva közös munkába fogjunk, olyan szakmai párbeszédet kezdeményezzünk, melynek során színházaink marketingstratégiáinak összehasonlítása, külföldi példák beemelése, elemzés, szakmai konzultáció segítségével válhat hatékonyabbá munkánk. Feladatul tűztük ki az együttműködés általi szellemes, kreatív marketing célú megújulás elősegítését, a profitszféra jól működő eszközeinek alkalmazásáról való produktív beszélgetést kulturális területen.
A konferencia első részében előadások hangzanak el, a délutáni szekcióban pedig a színházi marketing aktuális kérdéseit vizsgálják majd a résztvevők kerekasztal-beszélgetések formájában. A beszélgetések moderátora Andor Éva, televíziós műsorvezető lesz.
A találkozóra közel nyolcvan, elsősorban színházi marketinggel foglalkozó kollégát várunk. Szeretnénk, ha a workshop a nagy sikerű első győri állomás után évről-évre más város színházának patronálásával valósulna meg a jövőben.

alt


2014. szeptember 03.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény
  A Győri Nemzeti Színház árverés útján értékesítésre kínálja 2008-as Fiat Ducato autóbuszát. A jármű adásvételi szerződéssel kerül elidegenítésre. A vételár kikiáltási ára nettó 4.500.000,- Ft, mely az árverés eredményeképpen változhat. 
  2021. február 19. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM