Nálunk ünnepel a 20 éves Cotton Club Singers

 
 
A Húszéveseké a világ! - vallják a Cotton Club Singers énekesei, és persze azoké is, akik szeretik a könnyed jazz muzsikát. Ha feledhetetlen koncertélményre vágynak, kihagyhatatlan élmény a Győri Nemzeti Színház nagyszínpadán november 24-én hétfőn 19.00 órakor Kozma Orsolya, Szűcs Gabriella, Fehér Gábor, és az előző évad Rigolettojában operai hangon hódító László Boldizsár koncertje.

A Cotton Club Singers 2014-ben, a megalakulásának 20. esztendeje tiszteletére nagyszabású koncertsorozatba kezdett. A csapat 5 évvel ezelőtt tartotta korszakzáró búcsúkoncertjét, amely óta nem tartott önálló, nyilvánosan meghirdetett fellépést. A mostani sorozatban olyan művészeket is meghívnak, akik szorosan köthetőek a csapat korábbi sikereihez. Az estet az együttes egykori, ám ma is méltán elismert muzsikusai kísérik, a hét tagú zenekar a Cotton Club Singers 15 évének legnagyobb slágereit játssza. A műsor a legszélesebb skálán fogja bemutatni a csapat aktív időszakát emlékezetes slágereken keresztül. Egy ilyen este elképzelhetetlen a Sinatra, Ó Budapest, Abba-Jazz, Hofimánia dalai, ugyanúgy, mint a csapat első sikere, a Négy Gengszter nélkül. Aki szerette a Cotton Club Singers-t, itt a helye!

Jegyek már kaphatóak!

alt


2014. szeptember 15.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény
  A Győri Nemzeti Színház árverés útján értékesítésre kínálja 2008-as Fiat Ducato autóbuszát. A jármű adásvételi szerződéssel kerül elidegenítésre. A vételár kikiáltási ára nettó 4.500.000,- Ft, mely az árverés eredményeképpen változhat. 
  2021. február 19. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM