Tiszta iskolák Kiss Tündével és Nagy Balázzsal

 
 
11 győri iskola részvételével szemétszüretet rendeztek a Mobilitási hét programsorozatában. Az akcióban több mint 700 diák vett részt ismert személyiségek segítségével, mint Kiss Tünde és Nagy Balázs színművészek. 

A tisztább környezet és a környezettudatos nevelés érdekében több győri híresség is kesztyűt húzott, Kiss János, a Győri Balett igazgatója, Gyurmánczi Diána balettművész, Varga Anita bábművész és több ismert győri, illetve győri kötődésű sportoló.
Kiss Tünde a Szabadhegyi Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános- és Középiskola, Nagy Balázs a Kazinczy Gimnázium diákjaival együtt vett részt a gyűjtésben. Mindkettejük számára fontos a környezet védelme, egyetértettek abban is, hogy a fiatalok figyelmének ráirányítása a környezettudatos életre, a szelektív szemétgyűjtésre kiemelkedően fontos feladat.

alt
2014. szeptember 22.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény
  A Győri Nemzeti Színház árverés útján értékesítésre kínálja 2008-as Fiat Ducato autóbuszát. A jármű adásvételi szerződéssel kerül elidegenítésre. A vételár kikiáltási ára nettó 4.500.000,- Ft, mely az árverés eredményeképpen változhat. 
  2021. február 19. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM