Bécsben jártunk a Magyar Turizmus napján

 
 
A Győri Nemzeti Színház részvételével október 2-án tartották a Nagy Magyar Turizmus Napot, az osztrák és magyar turisztikai szakemberek éves találkozóját Bécsben. Művészeink több nyelvű zenés összeállítással hódították meg az osztrák közönség szívét, sikeresen öregbítették Győr város jó hírét és népszerűsítették Színházunkat.
Győr és Pécs városa az idei találkozón kiemelt jelentőséggel mutatkozott be az osztrák turisztikai piac képviselői számára. "Kovács Balázs, a Magyar Turizmus Zrt. ausztriai külképviseletének vezetője a megnyitón kiemelte: az esemény már hagyomány, hiszen immár negyedik alkalommal találkoznak az osztrák és magyar turisztikai partnerek egymással. Hajas Gábor követ hangsúlyozta: a magyar nagykövetség épületében megrendezett eseményen Magyarország meg tudja mutatni, hogy kulturális, tudományos és turisztikai szempontból is aktív és megbízható partnere az osztrák piacnak." (Forrás: MTI)
A Győri Nemzeti Színház műsorában fellépett Bede-Fazekas Csaba, a Hej, cigány című részletet énekelte a Marica grófnőből németül, zongorán kísérte Kertes Anna. A Forgács Péter rendezte minigálán a Fame című dalt Baranyai Annamária adta elő angolul, Nagy Balázs németül az Üres szék, üres asztalt a Nyomorultakból és a Pilátus álmát angolul énekelte. Sándor Péter Baranyai Annamáriával duettezett, az Elisabeth című musicalből énekelték a Hogyha kell egy tánc című dalt magyar nyelven, illetve Sándor Péter szintén magyarul adta elő a Gethsemane-t a Jézus Krisztus szupersztárból.alt
Baranyai Annamária és Sándor Péter

alt
A Győri Nemzeti Színház műsora Bécsben
2014. október 02.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény
  A Győri Nemzeti Színház árverés útján értékesítésre kínálja 2008-as Fiat Ducato autóbuszát. A jármű adásvételi szerződéssel kerül elidegenítésre. A vételár kikiáltási ára nettó 4.500.000,- Ft, mely az árverés eredményeképpen változhat. 
  2021. február 19. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM