Figaro házassága - bemutató

 
 
Október 4-én új bemutatót tartunk a Kisfaludy teremben. Erdeős Anna rendezésében láthatják Beaumarchais Figaro házassága című színművét Hamvai Kornél fordításában.

A szabadon burjánzó rokokó történet és a díszlet letisztult formavilága közti feszültség kapcsán Erdeős Anna rendező elmondta: "Hiszek az esztétikumban hiszek, abban, hogy egy előadás vizuális világa gyönyörködtethet. A szabadság keretek között valósulhat meg. A rokokó, illetve annak társalkotóimmal közösen továbbgondolt világa remek keretnek bizonyult. A díszlet és a kellékek vicces formában ugyan, de hozzák a szenvedélyt, egy csomó ív van benne, olyan szimbólumok, amik hozzájárulnak az összképhez. Fontosak számomra a keretek. Ha minden kusza, akkor nincsen mihez képest eltérni."
Az Erdeős Annával készült interjút teljes terjedelmében a Magyar Teátrum újság októberi számában olvashatják.

Média:
Győr+ online cikk

alt
Járai Máté, Mihályi Orsolya

alt
Csankó Zoltán, Agócs Judit


2014. október 03.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény
  A Győri Nemzeti Színház árverés útján értékesítésre kínálja 2008-as Fiat Ducato autóbuszát. A jármű adásvételi szerződéssel kerül elidegenítésre. A vételár kikiáltási ára nettó 4.500.000,- Ft, mely az árverés eredményeképpen változhat. 
  2021. február 19. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM