80 nap alatt a Föld körül - olvasópróba

 
 
Megkezdődött a Sulibérlet második előadásának próbaidőszaka, olvasópróbát tartottak a művészek a Jules Verne regénye alapján írt 80 nap alatt a Föld körül című színpadi játékból.

Kszel Attila rendező másodszor állítja színpadra az ismert történetet a Kisfaludy teremben, 2002-ben már nagy sikerrel játszották Győrben ezt a darabot. A 2014/2015-ös mesés évadban a bemutató december közepén lesz. A neves színészekből álló gárda az olvasópróbán láthatta a produkcióhoz készülő jelmezterveket, melyek Gloria von Berg munkáját dícsérik.

Az olvasópróbán készült több fotót megnézhetik a színház hivatalos Facebook oldalán.


alt
Mihályi Orsolya, Pingiczer Csaba

alt
Bedi Eszter - rendezőasszisztens, Kszel Attila - rendező
2014. október 07.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény
  A Győri Nemzeti Színház árverés útján értékesítésre kínálja 2008-as Fiat Ducato autóbuszát. A jármű adásvételi szerződéssel kerül elidegenítésre. A vételár kikiáltási ára nettó 4.500.000,- Ft, mely az árverés eredményeképpen változhat. 
  2021. február 19. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM