Radnóti szoboravató

 
 
Radnóti Miklós Abda közelében állított szobrának újraavatási emlékünnepségén közreműködnek a Győri Nemzeti Színház művészei 2014. november 7-én.

A győri önkormányzat, a Radnóti Miklós Emlékbizottság és Irodalmi Társaság nemzetünk tragikus sorsú költője előtt tiszteleg november 7-én, pénteken 15.00 órától az abadai úti kegyeleti emlékhelyen. "Radnótink" címmel a színház művészei Mihályi Orsolya és Ungvári István, valamint a Hangraforgó együttes adnak emlékműsort.
Beszédet mond Dr. Somogyi Tivadar, Győr Megyei Jogú Város alpolgármestere. Közreműködik a győri Radnóti Miklós Általános Iskola gyermekkara, a műsort Hegedűs Ildikó szerkeszti.


alt
2014. november 06.

MEGOSZTOM

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to Google Plus

Olvassa el ezt is!

  • Bevezető kép
  Árverési hirdetmény
  A Győri Nemzeti Színház árverés útján értékesítésre kínálja 2008-as Fiat Ducato autóbuszát. A jármű adásvételi szerződéssel kerül elidegenítésre. A vételár kikiáltási ára nettó 4.500.000,- Ft, mely az árverés eredményeképpen változhat. 
  2021. február 19. TOVÁBB OLVASOM
  • Bevezető kép
  Januárban is találkozzunk online előadásainkon!
  Kedves Nézőink!Decemberben, nagy sikerrel elindítottuk online előadásainkat, melyek sok nézőnknek nyújtottak szórakoztató kikapcsolódást az ünnepek alatt és azt követően. Online műsorunk összeállításánál törekedtünk arra, hogy változatos és sokszínű színházi élményben legyen…
  2021. január 06. TOVÁBB OLVASOM